Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A bandára, illetve a lemezre Rajmi barátom hívta fel a figyelmem a Nasmith zenekarból. Kőkemény brutalitás, félelmetes énekkel, mondotta. És hát valóban.

 

A rövid intrót követően a címadó dallal szembesülünk és egy valóban brutkó világgal, ahol nem csak a gitárok, de a basszus is nagyon hasít, a dobbal együtt félelmetes alapot biztosítva a gyilkolásnak. Mindemellé jön egy olyan ének, ami valóban nem semmi. Leginkább a károgás jellemzi Michael Williams stílusát, de időnként tisztább részek is felbukkannak az énekben, ami igazán dicséretes. A legelső, és egyben egyik legemlékezetesebb ilyen dallamos refrénnel megáldott darab, a Screams turn to silence. Király nagyon, pont jókor jön (negyedik dal), még mielőtt egysíkúvá kezdeni válni a lemez. Nagyon jó, hogy teljesen természetes hangja van Michael-nek, és hogy nincs túlpolírozva a tiszta ének. Teljesen hihető, szerethető az előadásmódja! Az abszolút favorit a Procession, Suffer páros. Utóbbi olyan elementáris erővel indul, hogy az már tényleg leszakítja az ember arcát!!! Az album hossza is pont jó, a 11 szám stabilan mészárol végig. Egyébként amolyan brutál-core-ként tudnám definiálni azt, amit az Agony Scene képvisel. Ebben nagy szerepet játszik a gyilkos ének, amolyan Cradle of Filth, The Black Dahlia Murder stílusban. Mindez nem lehet véletlen, hisz míg a debüt lemezt a Killswitch Engage zsenije, Adam D. producerelt, addig most a COF-el is dolgozó Rob Caggionno volt a mester. A banda állítása szerint ez az a hangzás, amiről mindig is álmodtak. Hát, gratula nekik, mert tényleg betyárul szól minden. A kemény darabolások mellett remekül megférnek helyenként a dallamosabb részek is, de mégis, ha egészében nézzük a lemezt (a kőkemény szövegekkel együtt), egy könyörtelen hentelés jut elsőre az ember eszébe a The darkest red-ről. Nagyon fiatalok a srácok, és hogy ha a jövőben is ilyen minőségő dalokat fognak írni, komolyan kell velük majd számolni a színtéren! Minden házibuli kötelező kelléke ez a lemez, feltéve, ha az a cél, hogy romokban heverjen a helyszín.

www.theagonyscene.com

Csabi

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!