Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Íme, itt a negyedik Róka-opusz. Bár a srácok korábban megígérétk, hogy lezárják a Róka-trilógiát, az új lemez címével kissé rácáfoltak erre. Igaz, most nem magyarul jelenik meg a róka szó...
Kezdjük az elején a negatívumokkal: megint vérlázítóan rövid az album! Mert bár tíz dalt rejt a korong, a teljes játékidõ 25 perc körül van. Aztán további gondom még, hogy.... ööö... mi is? Ja, hogy nincs is több? Nincs bizony!
Az biztos, hogy eddig ez a legjobb, legérettebb produkció a Fürgerókalábak zenekartól, a dallamos részek most még dallamosabbak, mint valaha, a kemények még keményebbek, a punkos témék pedig még punkosabbak.
Ha már szóba került a punk, azt hiszem, ebbõl a skatulyából ideje kivenni a csapatot, ez már rég nem punkzene. A poén az, hogy egy ez egy ízig-vérig változatos rock album, ahol a stílus minden ágából kapunk ízelítõt. Elég csak a thrash alapokra építkezõ Quake címû dalra gondolni (itt még Smici is besegített egy kis énekkel), netán ott van az igazi motoros-himnusznak is beillõ Robogó, vagy a HC/rap Duma, ahol pedig Big Daddy szállt be egy kis reppelésre.
A szövegek is érettebbek kicsit, persze aki a jókedvû dumák miatt szerette a bandát, most sem fog csalódni.
Érdemes szót ejteni a lemezhez járó extrákról is: van fent egy csomó videó, többek között a stúdiózásról, vannak fotók, és persze a borító is telitalálat.
Szóval én eddig is komáztam a bandát, eztán is így fogok tenni, és mert ilyen jókat írtam róluk, õk is továbbra is imába fogják foglalni a nevemet...

http://www.furgerokalabak.hu

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!