Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Van úgy mikor az ember megy az utcán, mert muszáj, de legszívesebben eltakarodna egy magányos sarokba, ne is lásson senkit, hiszen éppen kivágták a munkahelyrõl, senki sincsen akinek jólesõt siránkozhatna, mindenki utálatos az egész univerzum egy merõ FÚÚÚÚJ! Ráadásul az esõ is nekikezdi öntözésmisszióját, fázom és egyáltalán mit keresek én ebben az anyagi mibenlétben???
Na ekkor van itt egy meghallgatnivaló zene, hehh, na gyerünk...
És akkor egyszer csak azt veszem észre, hogy a szám valami furcsa dolgot mûvel, húzódik a fülem felé, de hiszen én vigyorgok! Mégpedig a zene teszi ezt velem! Pedig "az esõ agyonnyom" meg minden ilyenek, de akkor is vár még rám sok "furcsa álom" "minden falra felírom, hogy fáj szívesen a pofádba ordítanám, hogy elég legyen ... "
Ejnyebejnye N.C.V. mit tettél velem !)))))))) Ez a napfénnyel kevert ska egyszerûen visz magával, még akkor is ha nem akarnám. Nosztalgiázva gondolok a régi szép (?) nyócvanas évekre és az akkor mûködõ Selecter, Specials meg még pár zenekarra, hiába múlt el azóta jó sok év de ez a mûfaj csak nem bír kipusztulni- hála istennek .
Már akkor Denevér tehetségkutatón sem csodálkoztam, azon, hogy szép helyezést ért el ez a szolnoki csapat, mert fúvósszekcióval megspékelt ska/punkos zenéjük igazán kiemelkedõen más volt mint a többi, nemcsak azért, mert zenélni is tudnak, és a színpadon is üdítõen mozogtak, hanem mert egészen egyszerûen jók !
És kik õk ? Csõke József (gitár), Cozombolis Leonidasz Péter ( bassz, vokál ), Németh Sándor (dob), Szabó Lóránd (harsona), Gellérfi Ákos (szaxofon)
Na és ez a demo beszerezhetõ itt: Mochnács "kis Punker" Norbert, 8000, Szolnok , Árpád u. 14 (20/9714-360, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )
De csak azért, hogy legyen még sok-sok maga alá zuhanni készülõ , és nem maga alá zuhanni vágyó, meg egyáltalán csak felüdülni szándékozó emberegyed , na én azoknak ajánlanám ezt a N.C.V. alkotást.
Na én meg máris "rohanok, rohanok és meghalok" de addig "keresem , kutatom, ki vagyok" de addig még hallgatok egy kis N.C.V.-t !

Hathor

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!