Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Egy örömteli hírrel kezdem, végre én írhatok egy Remorse anyagról, nem pedig Tomkovics Ákos barátom. He-he!
Szóval: az ózdi Remorse még mindig él, és virul…, igaz jelentõs tagcseréken ment keresztül. Ami a legfeltûnõbb, ismét egy új énekessel próbálkoznak, Varga László személyében. Nem bántani akarom Lacit, de sosem értettem, hogy a Remorse miért akar önálló énekest, holott Oláh Zsoltnak igen is megvan ehhez a zenéhez a megfelelõ hangja. Na mindegy.
Ezt a promóciós anyagot, melyet igazából csak az újságok, kiadók, rádiók kapnak meg, a Tom-Tom stúdióban rögzítették a srácok. 3+1 nóta hallható rajta. Kezdem elõször a Gyûlölj vagy szeress! dallal. Ez két verzióban is megtalálható a cd-n.
A hard versióra elõször azt hittem, hogy valami új Sing Sing, késõbb pedig, inkább egy Cult-hoz hasonló zene jutott eszembe. Fõleg a gitár dallam miatt. Egy nyugis, középtempós dal, melyet a rádiók nyugodtan játszhatnának. A light verzióra pedig ugyanez elmondható, csak sokkal csendesebb elõadásmód. Ez a nóta igazi kakukktojás a Remorse életében, de nem rossz! Egy érzelmekkel teli szerzemény.
A nyitó Gyere velem! egy ugrálós témával kezdõdik, majd a versszak után egy dallamos refrén következik, melyet rövid idõ belül lehet dúdolni, énekelni a csapattal.
Az anyag legkeményebb dala a Valaki hív címet viseli. Rövid bevezetõ után már kapjuk is az arcunkba a riffet, lehet rázni a hajakat. A refrén jellegzetesen Remorse-os!
Nem tudom, de a Szigeten errõl a cd-rõl élõben elõadott dalok számomra, valahogy erõsebben szóltak. Itt is tisztán szól minden, de valamiért nem jön át belõle az erõ, vagy az a bizonyos plusz. Érdemes lenne erre jobban odafigyelni a készülõ albumnál, hiszen most is nagyon jó dalokat írtak a fiúk.
Egyszer megkaphatnák végre a méltó elismerést ennyi év után! Keresse õket mindenki koncerteken, és vegye fel velük a kapcsolatot! Én mindenestre sokat fogom hordani a Sipcétõl (Sipos Zoltán - basszus.) kapott Remorse polót!

Elérhetõség:

Ózd 3600
Pf.: 206.

www.remorse.tk

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!