Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon
AUTUMN TWILIGHT

Az alábbiakban az Autumn Twilight zenekar bemutatkozását olvashatjátok:

Az Autumn Twilight 1999 májusában alakult Nyíregyházán. A jelenlegi felállás - egy dobos váltás után - 2000 márciusa óta létezik. Mint sok más együttes saját stílusunkat nem tudjuk (vagy inkább nem akarjuk) behatárolni. Az MHH Demonstráció rovatának kritikája szerint gótikus/doom/death metalt játszunk. Feldolgozásaink talán segítenek azoknak, akik nem hallottak minket, hogy fogalmat alkothassanak rólunk: My Dying Bride - Your Shameful Heaven, Fever Sea; Cathedral - Autumn Twilight; Amorphis - Greed; In Flames - Jotun.
Szövegeink nem csoportosulnak egy témakör köré. A magyar nyelvûekre nagy hatást gyakorolt Pilinszky János költészete, az angol nyelvû Paitomime-hoz például egy filmélmény szolgált alapul.
Ezt az elsõ demónkat 2001. március 23. és 25. között vettük fel a próbatermünkben Kiss Sándor mobilstúdiójával. A zenénkben megpróbálunk minél igényesebbek lenni - persze saját korlátainkon belül - és ugyanez igaz a külsõ megjelenésre (borító, Web design) is, amelyrõl nem szerénytelenség azt állítani, hogy nagyon jól sikerült, ugyanis nem a saját teljesítményünket, hanem turitomi grafikus munkáját dicséri. A felvételt az érdeklõdõk megvásárolhatják, illetve megrendelhetik CD (1000 Ft) és kazetta (600 Ft) formájában is. Aki pedig élõben szeretne minket látni, az találkozhat velünk augusztus 3-án Hevesen, augusztus 18-án Tiszavasváriban vagy õsszel a Dying Wish/Da Capo turné koncertjein, ahol elõzenekarként fogunk szerepelni.

Levélcím: Kiss Péter - Nyíregyháza 4400, Ferenc krt. 10. 4./3.
Telefon: Csekk Tamás - 42/ 500-981, Bálint Orsolya - 30/ 28-43-476
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web: www.extra.hu/autumntwilight

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!