Belépés
Keresés
Buliajánló
Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Mivel a koncertnaptárat olvasóink szerkesztik, ezért az itt megjelent adatokért nem vállalunk felelősséget!

Szeretnél Te is koncertdátumot rögzíteni? Kattints ide!

Koncert keresése a következő városban:

 

MAI KONCERTEK

ALPÁRFESZT 2017
Tiszaalpár, Alpárfeszt
Jegyár: nincs megadva
Az Alpárfeszt hiánypótló zenei fesztivál Magyarország szívében. 2017-ben harmadik alkalommal rendezik meg a szervezők Tiszaalpár település mellett underground zenei fesztiváljukat, amely kezdetben térségi, baráti zenekarok összejövetele volt. Az első rendezvény fergeteges hangulatot hozott, és underground rock zenei körökben gyorsan országos hírre tett szert. Ennek köszönhetően a második fesztiválra már számos zenekar jelentkezett, melyek közül a ,,javát” válogathatták ki a szervezők a fix alapot jelentő baráti bandák mellé. Mára kijelenthetjük, hogy az Alpárfeszt a honi underground krémjét vonultatja fel, sőt Szerbiából is érkeztek zenekarok 2016 nyarán az alpári erdő ölelte rétre - a községtől viszonylag távol eső erdőséggel övezett mezőnél ideálisabb helyszínt nem is találhattak volna a szervezők egy rockzenei fesztiválra. A 2016-os nyári rendezvény után rögtön gőzerővel indultak újra a szervezési munkálatok. Az ország minden területéről jelentkeznek zenekarok fellépési lehetőséget remélve, valamint a fesztiválozók részéről is jelentős az érdeklődés a 2017-es Alpárfesztre. Ráadásul ezen a nyáron a sok közkedvelt magyar underground banda mellett egy külföldi zenekar is érkezik a Tisza partra: Svédországból a The Embodied a skandináv metál hangulatát hozza el a hazai nyárba. A műsorváltozás jogát fenntartjuk! *** További infó és fellépők a fesztivál FB eseményében: www.facebook.com/events/1789833157918291/


KONCERTEK A KÖZELJÖVŐBEN

2017. július 8.
Little G. 40
Budapest, Kobuci kert
Jegyár: 3500 Ft
Nem lehetne méltóbb eseménnyel megnyitni az Óbudai Blues Fesztivált, mint LITTLE G. WEEVIL 40. születésnapja! Szűcs Gábor, ha nem is negyven, de immár ötödik éve visszatérő vendége és szimbolikus alakja a fesztiválnak. Egy személyben képviseli a magyar és a nemzetközi blues kultúrát, élettörténete pontosan azt a zeneileg, emberileg is hosszú utat járja be, amit jelképesen a fesztivál is igyekszik évről évre reprezentálni: a budapesti undergroundból indulva, kemény munkával hódította meg az amerikai blues műfaj egyik legrangosabb elismerését, a memphisi International Blues Challenge első díját, majd a Blues Music Awards "Az év akusztikus előadója" jelölésével tért vissza ismét Magyarországra. Az ünneplésre persze sztárvendégek is érkeznek: Daniel Haper (USA), Danny Del Toro (E) és a budapesti Allstars zenekar! A hangulatot a Huckleberry Guys fogja megalapozni. www.gweevil.com

2017. július 12.
Igor Prado Band feat. Annika Chambers
Budapest, Kobuci kert
Jegyár: 3500 Ft
Az este első főszáma minden bizonnyal a brazil Igor Prado Band (BRA) lesz. Dél-Amerikából ők az első zenekar, akinek sikerült a brit Blues Matters az Év Albuma díját elnyernie, illetve Brazil Kicks című lemezükkel az amerikai blues top 10-es listájára is felkerültek. Aligha véletlenül, hiszen Igor stílusa a West Coast Swing és a tradicionális blues elegyéből táplálkozva egy nagyon különleges ötvözetet hozott létre. A banda ezúttal egy vendéget is meghívott, a nagyszerű Annika Chambers (USA) amerikai blues-gospel és soul énekesnővel állnak színpadra. Annika debütáló albumával 2015-ben a Blues Music Award „Best New Artist” megtisztelő jelölését kapta, és most a budapesti közönséget fogja levenni a lábáról.

2017. július 21.
Dust N’ Bones - Appetite For Destruction Party, Dürer Kert, július 21.
Budapest, Dürer Kert
Jegyár: nincs megadva
Most, hogy újra világkörüli hódító útjára indult minden idők egyik legsikeresebb rockbandája, a Guns ’n Roses, nem is lehetne aktuálisabb a hazai tisztelet zenekar, a Dust ’n Bones nagykoncertje a Dürer Kertben. De nem csak ez szolgáltat tökéletes alkalmat egy hatalmas Guns tribute bulira Budapest belvárosában. Hihetetlen, de 2017. július 21-én lesz kereken 30 éve, hogy megjelent Axel Rose-ék felejthetetlen korongja, az Appetite for Destruction! A Dust N’ Bones, avagy a Guns hazai "nagykövete" ezt a jeles évfordulót szeretné méltón megünnepelni, egy rendhagyó koncerttel, a Dürer Kertben, július 21-én. A buli különlegessége, hogy a hazai csapat úgy játssza el a teljes albumot az elejétől a végéig, ahogyan az a legendás lemezen is hallható. Az Appetite slágerek mellett pedig természetesen egyéb kedvenc dalok is felcsendülnek majd ezen az estén. Újra a színpadon két korábbi tag: Fuchs Dani - billentyű, és Marek - ritmusgitár!

Mivel a koncertnaptárat olvasóink szerkesztik, ezért az itt megjelent adatokért nem vállalunk felelősséget!

Szeretnél Te is koncertdátumot rögzíteni? Kattints ide!

 
Hírek
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Lynky Stynky

Különleges  vállalkozásra szánták el magukat a heves megyei Hatvan városának nem is olyan fiatal, de annál lelkesebb rock zenészei.

Bővebben...
 
Metallica

8 ÉV UTÁN A ZENEKAR VISSZATÉR MAGYARORSZÁGRA,
2018. ÁPRILIS 5-ÉN METALLICA KONCERT A BUDAPEST ARÉNÁBAN!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!