Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

A többszörös arany- és platinalemezes Road legfrissebb albuma április elején jelent meg „A tökéletesség hibája” címmel. A koronghoz tartozó első videoklipet a napokban mutatta be a zenekar, különlegessége, hogy Csuja Imre Jászai Mari-díjas színművészt láthatjuk a főszerepben. Az album lemezbemutató koncertje április 30-án lesz a Barba Negra Trackben, amit a rajongók most duplán várhatnak, a koncerthez kötődő nagyszabású játékban ugyanis most elvihető a csapat összes turnéhangszere.

A vidám sorozatok és filmes vígjátékok után, Csuja Imre egyik ritkán látott drámai arcát mutatja meg a Road videoklipjében. A zenekar elmondása szerint nagyon nagy hatással volt rájuk a művész szereplése, nagyon jól illeszkedik a dal mély mondanivalóját közvetítő, komor, kemény zenéhez. Ráadásul Csuja nem csak főszereplőként volt jelen a klipben, a „Sokkal jobb jónak lenni” című dalban hallhatjuk a hangját is, amint elszavalja Babits Mihály Jónás könyvéből vett egyik részletét. 

„Gyerekkoromban dédnagyanyám sokszor mesélt bibliai történeteket, ezért is áll olyan közel a szívemhez a Jónás könyve Babitstól. Mikor a „Sokkal jobb jónak lenni” című dal íródott, úgy éreztem, ha belekerülne egy részlet ebből a tanító műből, az még izgalmasabbá és mélyebbé tenné ezt az amúgy is komoly nótát” – magyarázza Molnár Máté, a Road frontembere. „Mindenképp szerettem volna, ha olyasvalaki szavalja, aki ért a beszédművelés tudományához, az én előadásomban ugyanis nem volt az igazi. Az interneten keresgélve akadtam rá Csuja Imrére, akiről sokan talán nem is tudják, mennyire hitelesen helytáll a drámai szerepekben is. Egyébként egy nagyon barátságos, jópofa, vidám ember, pillanatok alatt megtaláltuk vele a közös hangot. Abszolút alkalmazkodott hozzánk és képes volt a mi fejünkkel gondolkodni. A stúdiózás után a klipet is elvállalta – nagyon élvezetes, inspiráló és egyben tanulságos volt egy ilyen profi színésszel forgatni.” 

A Road április 30-án a BARBA NEGRA TRACK színpadán tartja látványos budapesti lemezbemutató koncertjét, ahol néhány szerencsés rajongó megnyerheti a zenekar által használt hangszereket is, köztük három egyedi festésű Ibanez gitárt és egy komplett TAMA dobcuccot, Meinl cintányérokkal együtt! A játék nagyon egyszerű. A koncertre érvényes belépőjegy ellenében, jár egy perforált sorszámmal ellátott "HANGSZER NYEREMÉNY SZELVÉNY”. Ennek a szelvénynek kell az egyik részét a bejáratnál található négy hangszert jelölő gyűjtődoboz egyikébe dobni! Sorsolás a koncert végén lesz, utána a szerencsések máris távozhatnak a Road zenekar turnéhangszereivel. 

További részletek: 

www.facebook.com/roadzenekar

www.road.hu

ROAD - Sokkal jobb jónak lenni (hivatalos videoklip): goo.gl/TRtQsi

 


 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!