Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

BLIND MYSELF

Kb. fél éven keresztül próbáltam lebonyolítani ezt a riportot Tóth Gergõvel (vokál), de valahogy mindig közbejött valami, ami miatt nem tudtam megcsinálni. Aztán egy véletlen során találkoztam Molnár Gáborral (vokál, gitár), és úgy döntöttem, hogy az interjúnak minél elõbb kész kell lennie. A faxcsere, mégha némi bonyodalmak árán is, de megtörtént.

Megjelent az album, Heaven' t címmel. Mit kell tudni róla? A visszajelzésekrõl mit tudsz mondani?
Gábor: Ezen albumunk mivel már nagykiadónál jelenik meg (Warner), megfelelõ terjesztést kap: legalábbis a nagyobb lemezboltokban kapható, feltehetõen a kisebb cégeknél is, ha megrendelik, végül mi magunk is terjesztjük, és a koncerteken is próbáljuk árulni, ahol tudjuk. A visszajelzések nagyon pozitívak, 2 hét alatt többet adtunk el, mint a "Horrified by the Sun" EP-bõl , az elõzõ anyagunkból.
A "Circle of Painen" kívûl mind új szám?
Gábor:Az új lemezrõl a "Circe of Pain" és az "Apple" nagyjából egyidõben született a Horrified… dalaival- persze azóta kissé "átalakultak". Legutoljára az "Innocent's Hell" és a "Leo vs. Taurus" készült el.
A "Horrified…" klipeteket elég sokan megismerték az utóbbi idõben . Ha mással nem is, de azzal mindenképpen tudták a zenekart azonosítani, amit akárhogy is nézünk, elõnyt jelntett. Készül a közeljövõben új klip?
Gábor:Még az idén elkészül a "Káin"-hoz egy klip. Egyelõre annyit mondhatok, hogy filmre forgatjuk, és teljesen mást jelenít meg, mint azt sokan gondolnák, várnák.
Aug. 7-én volt egy bulitok az Ignite-tal a Trafóban . Hogy jött létre a kapcsolat? Lehetséges, hogy az Ignite révén kijuttok külföldre (esetleg Amerikába) pár koncert erejéig?
Gábor: Zolit (az Ignite énekese) Gergõ még egy régi Dynamofestrõl ismeri. A terveink között valóban szerepelnek külföldi turnék. (Pl. az Ignite-tal is)
Hogy éreztétek magatokat a Szigeten?
Gábor:A Szigeten telt sátor elõtt játszottunk, idén és tavaly is. Furcsa, hogy a magyar rocksajtóban nem foglalkoznak egy olyan zenekarral, amely a nálunk lévõ Európa legrangosabb fesztiválján 3000 ember elõtt csinál egy koncertet, most, hogy sok-sok együttes bekerült folk, pop mûfajokból. Kár, hogy ilyenek a magyar rock "szaklapok". Ha valakinek nem tetszik, írja meg, hogy szerinte ez egy rossz zene, de ez nagyon béna, hogy inkább ír egy olyan eseményrõl, ami kevésbé jelentõs egy metal rajongónak. Maga a koncert egyébként jól sikerült, és nagyon örülünk, hogy ennyi embert érdekel, hogy mire vagyunk képesek.
Nemrég készült el a homepage, ami (az album mellett) szintén magas színvonalú. Mik a legfontosabb dolgok ezzel kapcsolatban?
Gábor: A www.blindmyself.com Net elérhetõségen (elérhetõség oldalain) a zenekar talán legfontosabb adatbázisa található. Itt fellelhetõ az együttes korábbi anyaga ( a teljes "Horrified…" EP) mp3 formátumban, és bárki számára letölthetõ. Megtalálható ezenkivül a Horrified by the Sun címû klip, elég sok fotó, biográfia, az új lemez,a Heaven' t szövegei, és a "Káin"-hoz készült klip is itt látható majd elõször. Természetesen folyamatosan bõvítjük az oldalakat. A levélcímünk a Neten: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Az utolsó kérdés: mennyire vagytok otthon a fanzine-ek világában? Mi a véleményetek róluk?
Gábor:A fanzinek számunkra fontosak-a régi zenekarom is így jutott el az emberekhez. Egy jó lehetõség a bemutatkozásra, kevésbé befolyásolja a "nyugati kulturális média", általában hiteles, elbûvölõ és igényes is lehet, de sajnos Mo-n erre nagyon kevés a lehetõség. ( Esély van rá, de az anyagi része elég rázós. Ha lenne rá idõm, pénzem és lehetõségem, én is csinálnék egyet-pl.: a noise zenekarokról/ washingtoni vonalról.)

Héda

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!