Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

CHRISTIAN EPIDEMIC

A lábatlani death banda frontembere, Széles L. Zsolt vállalkozott a válaszadásra.

Nem szeretem, de muszáj ezzel kezdeni. Mutasd be légy szíves a zenekart!
A zenekar 1996 novemberében alakult. Jelenleg a következõ zenészek alkotják: Széles L. Zsolt (gitár, ének), Kocsis Zoltán (gitár), Eszenyi Imre (basszusgitár), Kocsis Imre (dob). A zenekar irányvonala death-thrash-black metál. A Christian Epidemic megpróbálja ötvözni az agyszaggató brutális riffeket a dallamosabb énektémákkal, s mindehhez társul egy sajátos szövegvilág.
Mindenféle cseszegetés nélkül mondom, de a nevetek bizonyos körökben erõs felháborodást váltott ki. Ti a szövegeitekkel egyetértetek, vagy ez csak az image része?
A zenekar neve: Keresztény Ragály. A név egy számcímünkbõl adódott, és úgy érezzük, hogy ez a név tökéletesen kifejezi a csapat mondanivalóját. A szövegeink valós dolgokról és életérzésekrõl szólnak. Természetesen ezeket a dolgokat mi éljük át, mi érezzük, tehát teljesen a sajátunk.
A demón is érzõdik, hogy nem most kezdtetek zenélni. Mikor is?
A zenekar megalakulása elõtt már mindenki ura volt a hangszerének. Körülbelül négy éve zenélünk aktívan, a basszusgitárosunk és a dobosunk pedig két éve.
Idén tavasszal részt vettetek egy turnén. Mesélnél errõl valamit?
Igen, ez a Diafragmával és a Testimonyval közös turné, a Monsters Of Death volt. A koncertsorozat leginkább nyugat-magyarországi állomásokat érintett. A koncertek alatt sok pozitív viszajelzést kaptunk, s e sikereken felbuzdulva õsszel már egy önálló turnén járjuk be az országot.
Mivel foglalkoztok a zenélésen kívül?
Mindannyian dolgozunk, így a zenélésen kívül nem sok szabadidõnk marad.
Hiszel abban, hogy visszatér (bár el sem tûnt igazából) az igazi death metal?
Hiszek benne, hogy rövidesen jó néhány death metal zenekar nagyobb sikereket fog elérni, bár én a Death, Slayer, Morbid Angel lemezeket eddig is megvásároltam, és ezután is meg fogom.
Terveztek mostanában újabb anyagot?
Mindenképpen még 1998-ban szeretnénk felvenni néhány számot, hogy ezt demóként, EP-ként , vagy albumként fogjuk megjelentetni, az még bizonytalan, ugyanúgy, mint az, hogy melyik stúdióban rögzítjük.
Mit mondanál még el?
Reméljük, sok olvasóval fogunk még a koncerteken találkozni, s akik kíváncsiak lesznek ránk, azoknak nem szeretnénk csalódást okozni.
Cím: Christian Epidemic / Széles L. Zsolt
25412 Lábatlan, Zalka Máté ltp. 13/5.
Tel:33/362-273, 30/9-345-929
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!