Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Crash Diet

Az alábbiakbvan a Crash Diet zenekar bemutatkozóját olvashatjátok:

2002. októberében alakult az együttes Drunk Fux néven. A zenekar öttagú, Tüû Péter (Needle) - ének, Nagy Tamás (Kenny) - ritmusgitár, Cserti Gergely (Wank) - szólógitár, Holló Viktor (Bather) - basszusgitár, Ágoston Iván (Bunny) - dobok, stílusukat tekintve az igényes hard rock mûfaj képviselõi. Elõadásmódjuk igazán energikus és feelinges.
A zenekar nem rendelkezik nagy múlttal, hiszen alig fél éve kezdtek el közösen dolgozni, viszont több fellépésük is volt már. 2003. januárjában egy tagcserét követõen, - a basszusgitáros Szabó Róbert Attila (Spirman) megvált a csapattól, helyébe Holló Viktor (Bather) lépett - a banda egy névváltáson is átesett. Crash Diet-ként fognak a köztudatba lépni a jövõben és így szeretnék a hallgatósággal megismertetni zenéjüket.
Feldolgozásaik között szerepelnek többek között Guns N' Roses, Snakepit, Poison, Skid Row és Kiss nóták is. Természetesen saját dalokat is játszanak, három számos demójuk "Play It Loud!" címmel a közeljövõben, a demóbemutató koncert napján fog saját terjesztésben megjelenni. A demóbemutató 2003. március 28-án 21:00-kor kezdõdik a Rocktogon Music Pub-ban.
Akik hiányolják napjainkban az "élõ zenét" és a nyolcvanas évek hangulatát, azoknak tiszta szívbõl merem ajánlani a Crash Diet koncertet.
Az öt srác igazán nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen olyan harcba szálltak a magyar zeneiparral szemben, ahol még nagyon rögös utak várnak rájuk a jövõben, pusztán azért, hogy az "élõ zene" hazánkban ismét teret kapjon, és ne csak a ma oly divatos gépzenét hallgassák a fiatalok. Én tiszteletreméltónak találom ennek az öt fiatalembernek a bátorságát, hiszen az elmúlt pár év valódi pokol a rockzenét játszó zenekarok számára, hiszen a klubok sorra szûnnek meg, és hogy õszinte legyek lemezszerzõdésekkel sem kecsegtetik õket a kiadók.
A Crash Diet új lehetõséget ad nekünk, hallgatóknak arra, hogy kicsit visszalépjünk az idõben és újra kellemes hangulatú bulikon vehessünk részt. Önmagukat adják, s ez pont elég ahhoz, hogy könnyen a szívünkbe zárjuk õket és azt a feelinget, amit fellépéseiken nyújtanak.

http://crashdiet.fw.hu
 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!