Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon
A Dirty Dance - Junkies párbaj

Angyal - Dirty DanceA Dirty Dance együttes gondolt egyet 2002. október 1-én, és párbajra hívta ki a Junkies együttes tagjait. A párbajnemet is a Piszkos Táncosok választották: Paintball. A párbaj idõpontja: délelõtt 11 óra. Helyszíne: Wiener Paintball Klub.

A Paintball Magyarországon csak a közelmúltban kezdett igazán elterjedni, de komoly követõi még csak kis számban vannak. Ennek oka talán az anyagi hátterében keresendõ, hiszen nem a legolcsóbb sport. A paintball lehet hobby, de ha valaki ráérez az ízre, sporttá válik.

Aki még nem tudná, a Dirty Dance zenekar 2000 végén alakult. Tagjai: Ördög Tibor (CSIPA) - ének, tagja volt a Ramses-nek és a Dance-nek. Jelenleg a Hooligans zenekart is erosíti. Weisz László (KICSI) - gitár, a Carmen, illetve a Dance és a Wild Side tagjaként koptatta a világot jelento deszkákat. Jelenleg a Kalapács zenekarban tépi a húrokat. Csatai Gábor (ANGYAL) - basszus gitár, a Bulldózer tagjaként erosítette a csapatot. A filmtörténelembe Doszpod Béla filmrendezo által került be, aki motoros mivoltát örökítette meg "Egy nap Angyallal az Ördöggel" címmel. Juhász Attila (KICSI) - dob, a Scandal-lal és a Petrol-lal járta az országot.

2001-ben jelent meg elsõ albumuk, mely igen nagy sikert aratott hazánkban. A CD-n két videoklip is megtalálható a rajongók nagy örömére ("Egy darabot a szívembõl", "Édes szabadság"), melyeket a médiák is elõszeretettel fogadtak. Mint tudjuk fellépéseik sikeresek és egyre gyakoribbak, hiszen mindenhova visszahívják Oket.
2002-ben megkapták az Aranynyíl díjat, mint a 2001-es év felfedezettjei!
Ennyit a banda diszkográfiájáról.

Kicsi - Dirty DanceMost lássuk, mi is történt azon a napsütéses októberi napon, a paintball pályán. Beöltöztek az együttesek tagjai a védõruhákba, majd megkapták festékkel feltöltött fegyvereiket és elindultak a harcmezõkre. A Dirty Dance tagjai vérmesen ugrottak neki a Junkies-nak, de az elsõ csatát mégis a Junkies nyerte. A második menetet viszont a Piszkos fiúk könyvelhették magukénak. Hogy a Dirty tagok hogyan érezték magukat? Csipa már az elsõ perctõl kezdve élvezte, hogy fegyvert tarthat a kezében. Persze nem mintha olyan vérszomjas férfi lenne, csak valószínûleg már régóta ki akarta próbálni ezt a sokak által kedvelt sportot. Angyalról ez már nem mondható el. Õ bizony nagy híve a harcoknak. Szabadidejében az interneten lógva emberek százait gyilkolja le a Medal of Honor nevû játék segítségével, majd ha befejezte, elkezd a barátaival Rizikózni (Risk), mely szintén a háborúzgatás társasjáték formájú megtestesítõje. Kicsi érdeklõdve forgatta fegyverét, majd rögtön ki is próbálta, mindenki nagy örömére, miközben a sisak alól (melynek használata játék közben kötelezõ) elégedetten mosolygott a többiekre. Weisz Kicsi, amennyire szkeptikus volt a paintballt tekinteve, annyira magával ragadta a játék heve. Jó érzésekkel és élményekkel hagyta el a nap végeztével a pályát.
Az együttesek, miután nem tudtak egymás felett gyõzni, úgy döntöttek inkább erõsítik egymást és közös csapatba álltak. Ellenfélnek pedig a média jelenlévõ képviselõit választották. Így hát elmentek a médiások is beöltözni, miközben a fiúk újra töltötték fegyvereiket. Végül a zenészek - média háborúból a zenészek kerültek ki gyõztesen.

Az erdõben a földön kúsztak-másztak a harcosok, és kidõlt fatörzsek, lövészárkok, vagy egymás tetejére hányt autóbusz gumik kupacai mögött találtak idõnként menedéket. A harc igen "véres" (festékes) volt. A lövedékek, melyek festéket tartalmazó golyók, hatalmas erõvel csapódnak az ember testéhez, majd széttdurrannak. A tulajdonos Oláh Mihály szigorúan tiltotta, hogy a játékosok a harcmezõn kívül egymásra lõjenek, hiszen a fájdalom hatalmas lett volna. Elmondása szerint a pályán a játékosok fájdalomküszöbe az ötszörösére is megnõ, így a játék hevében nem éreznek akkora fájdalmat, legfejlebb egy kis csípést. A szigorú szabályok betartását Misi felügyelte, és keményen be is tartatta a jelenlévõkkel testi épségük érdekében. A "csípést" mindenki érezte, kivétel nélkül. A nyomok pedig magukért beszéltek. A játékosok teste telis tele volt foltokkal, melyeket a hihetetlen erõvel becsapódott találatok okoztak. Persze mindez a pályán valóban nem fájt. Sokszor nem is érezte az ember, hogy eltalálták, csak egy késõbb megjelenõ folt árulkodott errõl.

A játék élvezetes volt és mindenki elégedetten távozott a Wiener Paintball pályáról. Véleményem szerint sokan vissza fognak oda térni, még akkoris, ha ezt most még maguknak sem merik bevallani.

Dobozi Gina

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!