Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon
DESTRUCTION

Iszonyat meleg van, igaz nem nagy csoda, hiszen nyár van. Naja a csoda az kb. rögtön de mindjárt fog bekövetkezni ha megszólal a telefon, addig tuti kinyúlok, minden ablak csukva ugyanis, viszlát külvilág, pillanatokon belül ketten leszünk ebben a döglesztõ privát univerzumban. Schmier fog hívni a Destructionból, bebbeeee! Ha nekem ezt valaki mondta volna pár évvel ezelõtt, mikor a trash nagyjai elõtt szoktam fejet hajtogatni, ak... Uramatyám! CSÖRÖG A TELEFON!!!!
Hi Hathor!
Hi, herr trashprofessor Schmier! Huhh, de örülök nagyságodnak )))), megjegyzem el sem hiszem, hogy Európa legjelentõsebb trashbandájának egyik alapítója van a vonal másik végén ))))).
Köszi szépen ))
Neeeeem én vagyok az aki köszöni, egyben azt is, hogy létezel, egyúttal muzsikálsz szinte már 20 éve!!! Mi jut eszedbe, mikor visszagondolsz a régi dolgokra? Szép volt/ jó volt?
Persze hogy az volt, fõleg ezután a visszatérés után, ami bebizonyította, hogy a trash híveinek szüksége van ránk. Az utóbbi idõben nagyon sok együttes visszavonult a trash színterérõl, nekünk a dolgunk az is volt, hogy bebizonyítsuk, hogy a mûfajnak van létjogosultsága. És a visszatérésünk maga volt a csoda, hiszen a trasht mostanában elnyomta a metalzene sokféle irányzata. Nekünk viszont azt is be kellett bizonyítani, hogy a Destruction valóban visszatért.
Naja, éppen a minap vetette szememre egy cimborám, hogy én meg mit akarok hiszen a trash halott! Szerinted is?
Egyáltalán nem így gondolom, hiszen tudom, hogy sok ilyen stílusú album jelenik meg, ha valaki ilyet mond annak fogalma nincs arról mi is a trash. Nagyon sok országban játszottunk a legutóbbi turnénk alkalmával és egészen nyilvánvalóan rengeteg rajongó elõtt, éppen azért nem érdekel, hogy az emberek mit mondanak, azok érdekelnek, akik eljönnek a koncertjeinkre és jól érzik magukat. Õk a zenéért jönnek, a zenéért élnek. Én is hallottam már ilyeneket, hogy a trash halott, sõt olyanokat is, akik azt mondták, hogy a heavy metal halott! Na ezek az emberek csak jártassák a szájukat, mert mi úgysem rájuk hallgatunk, sokkal inkább a rajongóinkra. És szerintem az olyan bandák, mint a Slayer, Destruction, Testament mindig is jelen volt a metalzene színpadán.
De Te pl jó darab idõre el eltûntél errõl a színpadról, szépen otthagytad a csapatot, de miért?
Azért mert a zenei elképzeléseink nem egyeztek, sõt egyáltalán a Destruction jövõjével kapcsolatos dolgokban sem voltunk azonos hullámhosszon. A többiek egész egyszerûen eltávolodtak az eredeti Destruction fémjelezte stílustól, de nekem ez az életem, én nem tudom másképpen csinálni a Destructiont. Na és éppen ezért tértem vissza, mert nem tudok az életem nélkül élni és az együtt töltött 10 év valóban csodálatos volt. Azt hiszem életem legfontosabb része, ami a Destructionról szólt és szól is!
Jó ilyeneket hallani ám, hogy nem tudsz Destruction nélkül élni! Mivelhogy nem vagy ezzel egyedül!!!!
)))))
Remélem ez az élet a halálig tart!!! )))
Nanáhogy!!! )))))
Mit csináltál a Destruction nélküli, csendes éveidben?
Három album a termés egy másik, Headhunter nevû banda mezején. Stílusát tekintve, power metal, és trash keverékének mondható, ezt a három albumot egy kisebb német kiadó gondozta, végülis nem volt rossz, de úgy éreztem igazából nekem nem ott a helyem, és végül az utam vissza is vezetett a Destructionhoz.
Nem baj! ))) De tudod azt nem értem, hogy már a Destruction a harmadik dobosát fogyasztja, ennyire dobosgyilkos banda vagytok? )))
))) Hát, van benne valami. Tudod, ez elég nehéz dolog, mert a mi trashstílusunk rengeteg energiát hordoz magával és ezt vissza is kell adni a hangszereken is. Nálunk a dob nagyon fontos tényezõ talán ez eredményezi azt, hogy ennyi dobost használtunk eddig fel )) Bár tudod a Destructiont 1983-ban kezdtük és alapjában véve fontos, hogy az ember megfelelõ és nem folyton cserélõdõ társakkal zenéljen együtt. Viszont olyan dobos kell, aki beleillik a bandába.
Természetesen!
Ismeretlen zaj: megszólalt
Jesszusom, hallasz???

Aha, elég normálisan, amúgy ordítok )))))
Huhh, hál'istennek! Akkor tudunk még beszélgetni pl az ETERNAL DEVASTATION címû mûvetekrõl, ami többek között szerintem a trash templomának alappillére, és ha azt veszem az ALL HELL BREAKS LOOSE Is kõkemény trashbõl készült, és nekem úgy tûnik hogy Antirisztus úr is teszi a dolgát rendesen. Mikor is vettétek fel?
Idén március-április hónapban, két turné közti idõszakban, a második a Dimmu Borgir társaságában történt Európa turné volt, aztán visszamentünk Peter Tägtgrenhez, nagyon jól végzi a dolgát amúgy!
Mikor lesz kapható????
Aug 23.-án már boltokba kerül, ez egy hétfõi nap ))))
Mennyi nóta lesz rajta?
10 dal, intro, és egy bónusznóta a rajongók kedvéért, ami az ETERNAL DEVASTATION idejébõl származik Amúgy hallottad már?
...sajna még nem... :-(((
Rossz dolog!
Nekem legyen mondva! Rossz ám, de nekem!!! (megjegyzem azóta már megvan)
))))) Na akkor megnyugtatásként elmondom, hogy maradt a jellegzetes Destruction stílus, mint az ALL HELL BREAKS LOOSE idején, azon is voltak jó nóták, de szerintem ez a mostani sokkal destructionosabb lett.
Alig várom, hogy már hallgathassam (megjegyzem azóta már hallgatom, és tényleg nagyonnagyon jó!!!! ) Gondolom a stílusa tényleg olyan gyilkos, mint a régieké, fõleg ha Te mondod ))))
Mondom ))))
És mentek is koncertezni! Hú és nem akármilyen társasággal, Kreator!!! Sodom!!! Uramatyááám! (õ nem lép fel)
Bizony ám! De úgy tûnik Magyarországon nem lépünk fel
H.: Neeem! Ez nem lehet igaz!
Telefon: bípbípbípbíp
ÉS MEGSZAKADT A VONAL!!!
H.:.................... - ez itt a káromkodás helye -

Hi, Hathor!
Köszönöööm!! ))))))) Hogy visszahívtál )))) Mia franc történt?
Van ilyen, túlterheltek a vonalak
Ehh! Pedig éppen azt akartam kérdezni, hogy hogy is van az a Destruction, Kreator, Sodom szentháromság turné?
Igen, sz'al a management szeretne Magyarországon is ilyen koncertet, mert tudjuk, hogy nálatok rengeteg rajongónk van, mi például nagyon boldogok lennénk, ha játszhatnánk ott!! De még most semmi sem biztos.
Kááár, mert személy szerint én rettentõ boldog lennék, ha eljönnétek kishazánkba!!! Megjegyzem ezzel a véleménnyel nem vagyok ám egyedül!
De tényleg minden este más a fellépõ zenekarok sorrendje?
Igen! Ezt azért találtuk, ki mert mind a három zenekar fõzenekar típusú és ebbõl kifolyólag ez tûnt a legjobb megoldásnak
Na és ki kezd december 27.-én?
ÉS MEGSZAKADT A VONAL!!!
H.:.................... - ez itt a sírdogálás helye -

Szia megint ))
Sziaszia ))) Mond, Te tudod mi folyik itt???? Lassacskán kezdek morcos lenni., akkor aztán átmegyek Mad Butcherbe )))
))))))
Pedig már csak azt akartam kérdezni, hogy a turné 2002.- ben is foltatódik ezek szerint tovább? Nagyjából sejthetõ, hogy merre irányba?
Persze! Decemberben kezdõdik a turné, január, február biztos a turné jegyében telik majd el.
Egyenlõre nem lehet még tudni pontosan a helyszineket és a dátumokat?
Nem, még nem, annyi már viszont biztos, hogy Csehországban és Lengyelországban fel fogunk lépni, és a Balti országokban úgyszintén, de szívesen mennénk Magyarországra is!
GYERTEK!
Ez attól függ, hogy a magyar promoterünk szervez- e nekünk koncertet
Oh, de jó lenne!! De ha ide nem is jöttök, szerintem megindul a magyar trashnemzet szomszédolni, élén persze velem )))
Hát ez óriási!
Kinek nem ér meg ennyit utazni, ha ekkora kiválóságok zúznak a színpadon!
Végülis a három legnagyobb német trashbanda egyszerre ))) Szerintem ilyen még nem volt.
Ezt tekintem én finálénak ))))
Király!)))) Ha tényleg eljösz, ugyan ugorj már be hozzánk! )))
Tényleg???
Aha )))
Hát ez király!!!!! )))Köszönöm!!!!!!!!!!!!!! )))))))))))))

Remélem ebbõl tényleg lesz is valóság, bár akkor sem fogom elhinni ha esetleg ott leszek Veled egy légtérben drága ))))
hiszen pszzt senki el ne mondja, nagyonnagyon imádlak!!!!))))))
Valamint imádom az új Schmier mûalkotást is nagyonnagyon!
Valamint köszönet illeti Uzseka Norbertet, aki felajánlotta ezt a lehetõséget, igazán nagyon boldoggá tett vele!
Valamint köszönet illeti baránõmet, akitõl kölcsönkaptam a kihangosítós telefont, mert mikor vettem a miénket nem gondoltam volna, hogy egy szép napon Schmier trashtünemény lesz a vonal másik vonalán, csakhát nem volt fekete kihangosítós telefon, de hát köszi, hogy vagy Ditti!!
Valamint köszönet illeti vivendi telefon companyt mert volt kedves az elõre be nem jelentett vonalkarbantartással felhagyni interjú elõtt kb 5 perccel és csak ennyiszer szakadt meg a vonal...
Hehhe, ha nem hagyta volna abba, jó és trashen nevelkedett mészárosként megõrültem volna!!!
És akkor a nevem MadButhcerHathor lenne.......

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!