Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

DYING WISH

A püspökladányi Dying Wishtõl (Papp Sándor-bass, Moldoványi János, Árva Péter-ritmusgitár, Monori György-ének, Schmidt Péter-szintetizátor, vokál, Papp Lajos-szólógitár, ének) egy komplett bemutatkozó levelet kaptunk. Nos, lássuk, mit is fontos róluk tudni:

A vendégénekessel készült elsõ demónk, a hangzást és a dalokat tekintve sem volt kiugró teljesítmény, mégis meglepõen jó fogadtatásban részesült. A szaklapokban és néhány fanzine-ben bíztató kritikákat kaptunk, a Backwoods Productions pedig vállalta a külföldi terjesztést és a promóciót.
Az énekesi posztra megfelelõ embert csak '98 elején találtunk Monori György személyében, akivel néhány hónapon belül rögzítettük második demónkat. Ez az anyag minden tekintetben fölülmúlta kezdeti próbálkozásainkat, és jól tükrözte a zenekar fejlõdését. Számtalan dicsérõ kritikát kaptunk itthonról és külföldrõl egyaránt.
Eddig kis számú koncertjeink is sûrûsödtek. Részt vettünk néhány tehetségkutatón, ezekbõl elsõ helyezést (Debrecen-Rocktojás), különdíjat (Szolnok-Denevér) és egy Mezõtúri Fesztivál fellépési lehetõséget (Szarvas) szereztünk. A legutóbbi megmérettetésünk 1999. október 16-án Nyíregyházán volt, ahol a harmadik helyezés mellett a Metal Hammer különdíját és a legjobb billentyûsnek járó nyereményt is mi vihettük haza.
1999 nyarától Magyarországon a Hammer Music Productions terjeszti az "...ON TWILGHT OF ETERNITY" demónkat. A MARE TENEBRARUM DIST/ 'zine-en keresztül Romániában a BESTIAL RECORDS, a BACKWOODS PROD: segítségével pedig a finn, olasz, csek stb. terjesztõk árulják kazettáinkat. Eddig több, mint 500 darab fogyott belõle.
Az év folyamán a Metal Hammerben és más lapokban is jelentek/jelennek meg interjúk a zenekarral.
Ezen kívül készítettünk egy saját újságot Dying fanzine címmel, amiben a banda eddigi pályafutása mellett néhány baráti zenekart is szeretnénk bemutatni. Augusztus végén készült el a 2. szám, és a koncertjeinken lehet beszerezni, természetesen ingyen.
Szintén augusztus végén rögzítettük az új anyagunkat. A hat számos, szerzõi kiadásban készült EP-t a Hammer Prod. Segítségével jelentettük meg. Errõl az anyagról egy-egy dallal válogatás CD-ken is szerepeltünk. A SHOCK! magazin válogatásán a "The Valley" (Denevér Stúdiós verzió), a Metal Hammer válogatásán pedig a "Silent Horizon" címû dalunk hallható. Néhány külföldi válogatás CD-re is kaptunk ajánlatot. Ezeken való szereplésünk a közeljövõben fog eldõlni.
Terveink szerint õsztõl a kiterjedt promóció mellett rengeteget fogunk koncertezni, hogy minél többen megismerjék a Dying Wish nevet"

A zenekar elérhetõsége:
Papp Lajos
4150 Püspökladány, Szondi u. 6.
Tel.. 54/453-421

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!