Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon
FAUST

1990-ben alakultunk Szabadkán. A zenekar felállása a következõ:
Cindric Tibor - ének és szövegíró
Solga Sasa - gitár , ének
Kleno Zoltán - basszusgitár
Miletin Vladimir - szólógitár,ének
Mihaljcevic Mario - dob
Elsõ albumunk az "Olujni jahac" 1991 -ben jelent meg szerb nyelven, majd õsszel magyar nyelven is a boltokban "Acél szív" címmel került. 1993 - ban Magyarorszagon az "Aréna Records" jelentette meg a "Rockernek születtem" címû munkánkat, de a háború miatt nem tudtunk átjöni Magyarországra bemutatni az anyagot. "Vatra" címû új lemezünk elkészült szerb nyelven, és már meg is jelent. A magyar változatra is megírtuk a szövegeket, és ha minden jól megy, akkor az idén megjelenhet az album Magyarországon is. 1996 - ban, nyáron jatszottunk Balatonfüreden, és augusztusban a Ring Rock Fesztiválon is láthatott minket a magyar közönség. 1997 - ben a Marshall Tehetségkutató Klub versenyén, mint vendégek (a Warpigs zenekarral) felléptünk szeptemberben,(Tamásiban,Kaposvárott és Pécsett) 1998 - ban, tagcserék miatt a zenekar csak egyszer játszott Magyarországon, a Bomber együttesel a Jailhause Rockban. 1999 -ben az év elején megjelent a Crossroads Records és a St-Art szolgáltatasok popzenei irodája gondozásában a " Második lövés " címûü album, amelyen megjelent egy dalunk " Egy tiszta szó " címmel. Februárban fellépünk Csepelen a Jailhause Music Pubban és a Grand Canyon Music Clubban, Márciusban pedig a Wigwam Rock Clubban.
Reméljük, minél többször felléphetünk Anyaországunkban. Jelenleg Magyar lemezkiadót keresünk, és várjuk a koncertmeghívásokat.
Cimünk:
Cindric Tibor
Petra Popovica Age 31.
24000 Szabadka
Jugoszlavia
Telefon: 00381-24-34-072
-554-261
-26-624
Fax : -551-289
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!