Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon
NEM AKAROK TÖBBET A VILÁGTÓÓÓÓÓÓÓÓL

Egy Junkiesfanatikus naplótöredékei x+n. rész
Jajhh milyen ki.........szott szép nap ez a mai. Kva szép kék az ég, szan iz csájning ezmegaz , mintha ez a világ kezdene normálissá válni pár mikroszekundum erejéig. Fülbe' dorombol az "esikszét" agyam minjáá elszááll, (vagy nincs is ?) majd szétvet az energia , a tombolhatnék, meg az olyasmik amiket örömnek szokás nevezni.
Be kéne rúgni, teli kéne magamat szívni, hogy rúgjon pofán a mámor, szaladjon balra el kézen fogva a maradék önkontrollal. Jihááááááááááá, röpüljön el az összes tudatmaradékom, mert ott csak a Junkies számára van ma hely.
Nem'tom ez hányadik koncert, amin szottyá izzadok, az elsõre emlékszem, leesett állal bámultam, azannya !!!! EZ NEM SEMIIIIIIIIII !!!!!!!!!! Azóta hogy élek és nem mondtam azt heló világ, placcs a kövezeten, miattuk van.
Hát ,ha lehet most még lejjebb zuhant a protézisem )))))
Mit ne mondjak, azért az elõételnek feltálaltak közül nekem a Depresszió is baromira ízlett, állati fíínom zúzás egy szép napon majd csak rájövök milyen behatárolható stílusban.
Szem tágra nyitva, kisterpesz, fej megfelelõ szögben, haj dobálóalapállásban 1.2.3. raaaaajt jöhet a fõ fogás : " a színpadonaJunkies" Álljállj gáz van ! Sajnos ezt látni kell mostazeccer az életben., nem pedig elborult aggyal zúzni . Tömeg bazi nagy , kezek az égnek, mint az ágak az erdõbõl, fentrõl a szélvész jön és elsodor. Van itt minden kérem ami kell , zene, lélek, testek egyszerre és együtt élnek . És fények, mint még sohasem, és húhaaaaa görögtûz !!!!!! Ugye nem lesz vége sohasem ?????? NEMAKAROOOOOM !!!!!!!! MÉG !!!
Töredék x+n+1
Mindennek vége van egyszer , az este sötét , állok kinn mint egy hülye. a cigi csak fogy és én meg várok, rogyásig várok. Itt és most megjegyzem, hogy a büdös életben pasasra nem vártam ennyit ,mint Szekérandrisra, na és végre hát kijött úgyhogy teeeessék !
Töredék x+n+2

H: Felveszem, jó?

Szekér : Milyen buli volt, mi ? )))))))

H K...a jó volt ))))) Nemt'om miért fostál ...

Szekér: Hát .. érted, pontosan azért fostam, mert - de ezt írd meg úgy ahogy mondom, mert te jól írsz te jól meg tudod ezt írni, ezt is írd meg hogy én mondtam (NANÁHOGYIGEN -írva vagyon)

H ))))))))) de aranyos vagy !

Szekér: Tök az van ,hogy én fostam egyszerûen, tudod mert ballagás volt és ilyen tök kevesen voltak az elején , tehát az elõzenekarokon .- fostam ..... hogy nem jönnek el , hogy nem lesznek elegen , és LETTEK !

H De még mennyien !

Szekér: Hát ...... meg . hát annyi volt, hogy megállt a buli a lábán , mi célja más lehet ? Nyilván nem azt volt hogy mi most bekaszáljunk Magyarországon nagyon nagy szakadékok vannak a zenekarok között , az van, hogy eladásban ...

(intermezzo = autogram kérésadás)

H Szóval ott tartottunk hogy baromi nagy siker volt a koncert tök sokan voltak és talán ekkora gigasikerre talán ti sem számítottatok

Szekér: Hát figyelj, szóval ez már most egy tipikus frázis : aki nem jött el az megszívta , de most tényleg , te is láttad, nem? Kva sok lóvét költöttünk el pirotechnikára , eleve arra , hogy így szóljon, ahogy szólt , meg hogy így nézzen ki pl. robotlámpák , most gondold el hogy ilyen robotlámpák bérléséért ki...szott sok pénzt elkérnek - leszartuk érted, volt ilyen verzió, hogy most akkor keresünk, vagy pedig nem keresünk és akkora show lesz ......meg, hogy mindenki összef...ssa a bokáját .Mi azt választottuk, hogy ......meg nem keresünk egy vasat sem, legyen akkor buli ! Érted, ennyi !

H Ez sikerült )))))))))

Szekér: Iííígen és boldog vagyok, hogy sikerült. Tök durva , hogy most elkezdték játszani a Z+on a klipünket, most ez rajtunk olyan, mint egy halottnak a csók , képest ehhez a bulihoz. Az van, hogy -Lukáccsal beszéltem errõl, hogy tudod most Õket elkezdték nagyon nyomni - õk tovább mentek , gyakorlatilag õk 12 éve zenélnek és most a reneszánszukat élik, vagyis most vannak csúcson. És én nem hiszem el, hogy )))))))) - csörög a telefonom...., szóval tipikusan arról van szó, hogy jó lenne ha felnõne még pár zenekar idáig. Úgy értem ilyen "pecsabulit" rajtunk kívül és ilyen Tankcsapda kaliberû zenekarokon kívül túl sok mindenki nem mer bevállalni. DE ez most megállt a lábán, ez oolyan buli volt ! Meg tudja igaz csinálni más is, de arról nincs szó, hogy belemenekülés ilyen akcióba

H ?????

Szekér: Hogy ilyen eztmegazt meghívunk , hanem ..........meg ez egy megmérettetés ez a koncert ! Mi az hogy megállt a lábán a buli - nyereséges volt, igaz, hogy sokáig mi azt hittük.... Tudod sokáig azt hittük, hogy szar vége lesz, mert nem túl sokan voltak, mi is paráztunk rendesen, de csak jöttek az emberek egyre többen lettek . és egyszerûen mûködött a koncert Ezt a megmérettetést, hogy ezt merjék vállalni, na én ezt várnám a zenekaroktól , nem összeállni , azt mindenki tud, de az kell, hogy megnézzük, hogy ki mennyit tud, meg mire képes. Hehe most mindenrõl beszélek összevissza, de arról ..meg nem lehet beszélni , hogy a Junkies nem volt elég tökös ahhoz, hogy idejöjjön és megméresse magát .

H Na, szerintem ilyesmi az ég világon senkinek eszébe nem jutna...

Szekér: De hidd el, hogy igen .. sz'al

H Naneee, de kineeek ?

Szekér: Pontosan , hogy igen. A zenész szakma az nagyon tahó, tudod )))))) szóval mindenki fúr mindenkit, bennünket már eltemettek ötször, és ........meg mégis ki tudtunk jönni egy olyan lemezzel ami , a MAHASZ lista tetején trónol, egybõl felkerültünk a 19. Helyre , gondoltam onnantól majd visszafelé vezet az út, mert az összes többi lemez mindig felkerült mittomén a 33. helyre és onnan gyalogolt vissza. És az SX meg 19. ,onnan lett 10. És mondom -ehh ennél több nem lehet , és utána lett pölö 8.

H És a Tabu az meddig kúszott fel anno ?

Szekér: A Tabu ? ..........meg, az egy hétig volt fenn 11. És kész vége, viszlát. De most ez a lemez 4 hete fenn van a MAHASZ listán. Tök jó érzés ! Ez valami bizonyításféleség, hogy .........meg megveszik, érted ? Megveszik és hallgatják !

H Mért az nem elég bizonyíték, hogyha jösszmész szanaszét az országban és egyszerûen megõrülnek Értetek ?

Szekér: Nem. De. Na .Ez nyilván bizonyíték, de ez valami extra bizonyíték, ez szuper bizonyíték, és én ennek nagyon örülök. Pl az apám egy nagyon sikeres üzletember, és neki pl ilyenekkel tudok bizonyítani. Tessék fater ! itt van !!!! viszi ki az interjúinkat, lemezeinket megmutatja õket külföldön, azt hogy mi mit csinálunk. Pl ez a MAHASZ dolog annyira tény, ebbe semmit nem lehet belemagyarázni, ezek számok, és ez siker és megfellebezhetetlen bizonyíték az õ számára is.

H Na és szerinted mitõl ilyen jó ez a lemez ?

Szekér: Nem tudom, jó lett , érted jól megírtuk, jó hangmérnök volt, jó producer, egyszerûen sikerült. A Tabu az egy mellékvágány volt

H Egy ló......t volt az, ha megnyilvánulhatok amúgy õszinte módon

Szekér: Nem, én úgy érzem. Te így érzed, én így. Egy mellékvágány és most sikerült visszaállnunk a saját utunkra. Visszatérve a koncertre , ez is ennek a bizonyítéka , na nyilván nem volt egy Tankcsapda. Ez a PECSA ez olyan, hogy ilyen gagyi zenekarok, nem merik bevállalni, mert bebuknak rajta, de nekünk ez nagy, a Tankcsapdának kicsi . Ennyi. És ez az ami a szakadék köztünk.

H Hát azért nem olyan irgalmatlan nagy az a szakadék..

Szekér: Dede , nekünk ez a Petõfi Csarnok nagy , ide Junkiesra kevesebb ember jön el, mint amennyi nekünk jó lenne Tankcsapdára viszont több ember jön el, mint aki befér, érted ?

H Jajaja

Szekér: Pontosan ennyi a különbség.

H Érdekes, speciel nekem a Tabuval égvilágon semmi bajom nem volt, sõt., mi több tökre tetszett, bár mittomén elég sokan fikázták, mert sokkal lágyabb lett , sokkal...

Szekér: Jaa, nem akartuk egyébként, szóval, mi nem akartunk senkinek megfelelni azzal, egyszerûen írtunk dalokat, csak egyszerûen a zenekaron belül a kohézió nem volt mûködõképes. Mert olyan emberek játszottak együtt , most Miklósról beszélek- tehát kilógott, nem voltunk igazán együttes. És most nem azt mondom, hogy hálistennek megszabadultunk Tõle, mi szerettük Õt, de egyszerûen nem volt közénk való. Most a Bálintot megtaláltuk, Õ egy igazi olyan arc, aki velünk tud zenélni, és akivel megértjük egymást. És ugye nem mellékes az sem, hogy egy iszonyatosan jó lemezt csináltunk együtt , arról van szó, hogy a Junkies zenekar az új dobossal csakúgy, mint a Tankcsapda- magára talált. Tehát most ezentúl az lesz ,. Hogy nyomulunk ezerrel. Mert egyszerûen a zenekar az gyilkos ))))))))

H Hehe vettem észre ))))) gorombák vagytok, mint pokróc ))))))

Szekér: Gorombák vagyunk ?))))))

H Naná, mint a ááállat ))))

Szekér: A színpadon ? ))))))

H Áá, dehogyis ott kisangyalkák )), a zene , érted az zúz, mint eccer. Nihil óta imádlak Benneteket -ezt is megírom )))), ahogy figyelem mindegyik lemez más. Pl most több szöveg a Tiéd, hogyhogy ?

Szekér: Ez nem igaz )) A Barbaró írja a szövegeket , na jó én is írtam néhány szöveget

H Ja, egy csomót.

Szekér: Csomóót ? Ááá nem , az túlzás, hogy annyit. Hát tudod ,igazán a zenei ízlésem, meg amiket csinálok az teljesen más, pl a Hyperkarma lemezére is írtam nótát, és érdekes módon a Junkies zenekar azt is szereti hallgatni. Naszóval a Tabu is egy udvarias lemez volt, átengedtem kétszer is az énekesi posztot, egyszer a Rikinek, egyszer az Attilának. Tudod így hét év együtt zenélés után már nincsenek ilyen "hajtások", hogy most ki a legjobb, meg ilyesmik. Az van, hogy szeretünk zenélni egymással, pl mikor az Attila elénekelte azt a dalt, akkor mondtam, hogy .......meg , ez így jó, ahogy Te elénekled, mi a ...nak énekeljem ezt én el , mikor Neked , ahogyan Te csinálod, az sokkal jobb. Na , ennyi volt odaadtam neki . És Riki is mondta, hogy tanuljam meg a szöveget , nem tanulom meg énekeld el TE ! Ez így történt és jól jött ki az egész.

SZERINTEMIS !!!!! Sõt attól tartok ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül ebben az ismert univerzumban )))))) Merthát én kis egyszerû (?),


NEM AKAROK TÖBBET A VILÁGTÓÓÓÓÓÓÓÓL
MÉG SOKSOK ILYEN ÁLLATI JÓ KONCERTET A JUNKIESTÕL !

Cím: http://www.junkies.hu

Hathor

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!