Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

MALEDICTION (bemutatkozás)

MaledictionA Malediction nevû komlói Death Matal zenekart 1996 õszén alapította Várhalmi Ákos (gitár), Terdik Zoltán (ének), Szénási Róbert (bõgõ) és Képesi József (dob).
Sok próba és néhány koncert után 1997-ben megszületett az elsõ felvétel Neverending Darkness címmel, amin az olyan korai számok hallhatók a címadó mellett, mint a Fleshcrawl, a Stench Of Death vagy az Obscured by the Sun. A rossz minõség ellenére többnyire pozitív visszajelzéseket kapott az anyag, de a csapat nem volt igazán megelégedve vele, ezért inkább csak barátok, ismerõsök körében lett terjesztve.
'97 júliusában a Malediction fellépett a szombathelyi LMS Fesztiválon, egy pécsi tehetségkutatón pedig sikerült elérni a második helyet.
Nem sokkal késõbb egy új gitáros érkezett Péter Zoltán (ex-Last Pasing) személyében, hogy tovább vastagítsa a már amúgy is elég súlyos hangzást. A két gitár adta lehetõségek miatt összetettebb és még durvább nóták kezdtek körvonalazódni (Children Born of Hate, Red Glitter, Cold Hands) és persze további koncertek következtek Komlón, Pécsett, Szekszárdon stb.
'98 folyamán történt egy kísérlet az eddigi számok rögzítésére, de a végeredmény ismét nem lett tökéletes, ezért ez a felvétel nem is került a nyilvánosság elé.
'98 októberében változás történt basszusgitáros poszton, Szénási Robi helyére a pécsi Gábor András érkezett. Újabb dalok születtek és a koncertezés is folyt tovább. Olyan csapatokkal volt lehetõségünk együtt játszani, mint a KRABATHOR (Csehország), TORMENTOR, TESTIMONY, ART OF BUTCHERY, SOCIAL FREE FACE, SILENT AGONY, G.S.M., DIAFRAGMA stb. és a zenekar fellépett a Pepsi Sziget '99-en a Tilos Rádió sátrában lezajlott "Örök Kárhozatra Ítélve" Fesztiválon, az I. Wackond Fesztiválon, az I. Summerground Fesztiválon, Nagykanizsán, Bonyhádon stb., ahol saját számok mellett feldolgozások színesítették a mûsort (Massacre, Unleashed, Death, Slayer).
2000 februárjában végre stúdióba vonulhatott az együttes, hogy elkészítsen egy megfelelõ hangzású anyagot. A felvételek a pécsi Teve Sound Stúdióban zajlottak február 12-13-án Bákay Zoltán hangmérnök segítségével. Öt szám + intro, outro került rögzítésre, ami szerzõi kiadásban jelent meg április elején ERITIS SICUT DEUS... címmel, és a Nephilim Records és a Hammer Productions is segít a hazai terjesztésben.
Március 11-én a Malediction szerepelt a második "Örök Kárhozatra Ítélve" Fesztiválon a Petõfi Csarnokban.
Az ERITIS SICUT DEUS megrendelhetõ kazettán a zenekar címén is 500 Ft+pkg áron, és ide várják fanzine-ek, zenekarok és minden érdeklõdõ levelét.
Kontaktus: Gábor András
7631 Pécs, Mátyás F. tér 1.
Tel.72/444-723 vagy 30/9367-270
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!