Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon
OVERKILLL

E sorok írója közel volt ahhoz, hogy fémkönnyeket hullasson, mert "sziget" alkalmával határtalan boldogság töltötte volna el metalszívét, ha az ottani interjúkra feltehette volna a koronát egy Overkill beszélgetéssel. Sajnos ez ott nem jött össze, de hála istennek és az internetnek e-mail formájában sikerült!!!! És most bejelentem nagy vidáman és hihetetlen boldogan, hogy: Íme! Barátaim a metalban, olvassátok!!!
Az Overkill fémszekere 1984 óta gurul. Te szent ég a magasságban! Hogyan van még most is Bennetek ennyi tûz, hogy a láng most is nagy erõkkel lobog?
Elhivatottság, kedves magyar barátom, 1984-ben valami olyat kezdtünk, amit szeretünk, ami számunkra értékes. Ezek a dolgok azok, amiket az ember egy egész életen át megõriz. Ami oly sokat jelent számunkra, azt nem nehéz folytatni.
Sejtésem szerint nagyon sokat koncerteztek, emlékszel idén hány volt?
Körülbelül 100-110....30 Európában, Japánban, Észak Amerikában... Egyesült Államokban.
És azt megkérdezhetem, hogy Overkill életében összesen eddig mennyi volt?
Több, mit 2200...1999-ben volt a 2000. koncertünk, kivételes, állati jó koncert volt, New Yerseyben, a szülõvárosunkban.
És a nyáron merre jártatok?
Pár koncertünk volt Egyesült Államokban, aztán fõleg az európai fesztiváloké volt a fõ szerep, beleértve a Pepsi szigetet, de voltunk a Wackenen Németországban, Eurorockon Belgiumban, és Svédországban a WASP és az Immortal társaságában.
Jut is eszembe.. tetszett a Pespsi sziget? Jó koncert volt ugye? Ahogyan észrevettem a sziget metalnépe odavolt értetek- nekem még most is fáj a nyakam :-)
Fáááj???? Az jó :-)) Emlékezteti az embert arra, hogy él. A koncert iszonyat jó volt! Ez volt a második szereplésünk és a fogadtatás gyilkos volt.
Pepsi után hazamentetek Amerikába koncertezni. Összehasonlítanád a két estét? Melyik volt a jobbik? És meg is mondanád, hogy miért? (nem füllenteni!:-))
Pepsi gyilok volt, de én amerikai vagyok, és szeretek otthon játszani, a saját Overkill népünk elõtt.
Mit csinálsz, ha otthon vagy?
Száguldozok a Harleymen, sátorozok, rendezem a zenekar amerikai ügyeit
Van két új tag Nálatok teszik rendesen a dolgukat? Meg vagy elégedve velük?
Az õket megelõzõ tagok rég eltávoztak, igen, mindenképpen meg vagyok elégedve velük, örülök, mert tehetségesek, jó velük együtt dolgozni. Dave volt az aki visszahozta a "vezérgitárt" az együttesbe. Egy jóó nagy vaddisznó egyébként )))
A Bloodletting 2000ben jelent meg, azóta semmi :-(( Van valami terv egy új albummal kapcsolatban? és mikorra várható?
Tervek? Hát azok mindig vannak, az Overkill nem áll meg, állandóan írjuk a nótákat, mindig van kiadnivaló új anyag
A munkamódszeretek - dalírás tekintetében mindig ugyanaz?
DD kezdi általában, szállítja a riffeket, azokat csinosítják, aztán felveszik demora végül kerül hozzám, én folytatom a dallamok és témák írásával. Aztán visszakerül az egész DDhez és a srácokhoz, õk hozzáteszik a magukét további finomítás céljából, aztán megint én jövök és készen is van.
Mivel én egy fanzinehez tartozom ezért kérdezem, hogy mi a véleményed rólunk, szeretsz bennünket??
Nanáhogy... sosem felejtem el hogyan kezdtük, honnan jöttünk, a múltunk mi magunk vagyunk
És netezni szeretsz?
A net: szeretem. Interjúkra válaszolni e-mailben: nem szeretem

Ojjé! Ennek dacára csak megszülettek a válaszok. Õszintén remélem, hogy legközelebb élõben nyúzhatom az Overkill legénységét. Na és itt az Overkill zárszava:
Gondoljatok sokat Amerikára, imádkozzatok értünk, szükségünk van rá..... Mert én is ezt teszem... És nagyon jó volt hallani, hogy a NY.- ban elhunyt tûzoltó emlékére a magyar tûzoltóság fekete karszalagot húzott és szirénával búcsúztatta tengerentúli kollégáját. Köszönöm a szolidaritásotokat!
Ez meg az enyém:
Hát ennyi kérdésem lett volna, remélem nem untattalak halálra. Van még egy misszióm a magyar Overkill rajongók nevében:
WE WISH ALL THE BE(A)ST!!!!!!!
És köszönöm a válaszaidat, türelmedet:

Hathor

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!