Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Philadelphia

Tudom, hogy még mindig akadnak emberek akiknek a Philadelhpia szó hallatán egy város jut eszükbe, másoknak egy nagy sikerû film, és megint másoknak a legújabb krémsajt. Csak a rockerek azok, akik a Philadelhpia együttesre gondolnak.

Habár az együttest nem kell bemutatnom, azért megemlítem, hogy a zenekar 2001. januárjában alakult, és progresszív rock mûfajban tevékenykedik. Tagjai: Dobosi István (ének), Lovas János (gitár), Tolmacsov György (basszusgitár, vokál), Leskó István (elektromos hegedû, gitár) és Czébely Csaba (dobok, vokál). 2002-ben jelent meg az Örökség címû demójuk, majd 2004-ben Egy másik világ címmel az elsõ album a Hammer Music Productions terjesztésében. Az együttes új weboldala most készült el, mely igényes grafikájával, és sokszínûségével (discográfia, koncert infó, fényképalbum, fórum, chat, online webshop) a rajongók minden igényét kielégíti. A weboldalról három dal (MP3 formátumban) és egy videoklip is letölthetõ. Ezen kívül személyes információkat is elárulnak magukról a bandatagok. A közelmúltban (2006. április 21-én) egy fantasztikusan jó Philadelphia koncerten bulizhattak a résztvevõk Budapesten a Kék Lyukban. Miután régóta hallgatom a srácok zenéjét, ritkán lepõdöm meg azon, amit koncerten nyújtanak. Profi zenészekrõl lévén szó, magas szintû elvárásaim vannak velük szemben – és aki hallotta a lemezüket, az, biztosan ugyanígy vélekedik. Eddig minden koncert alkalmával ugyanazt a tökéletes hangzást hallottam a színpadról szólni, mint amit otthon a CD lejátszóból. Ez alkalommal azonban valami más is történt… Három új számot is betettek az esti repertoárba, amelyek az idén nyáron megjelenõ albumon lesznek, aminek a stúdió munkálatait már megkezdték a fiúk. Mindhárom fantasztikus volt, de a Bosszú címû szám volt az, ami véleményem szerint teljesen elvarázsolta a közönséget. Ez a nóta egy igazi rock-szimfónia, amit még a Dream Theater is megirigyelhetne. Mindenkin végigfutott az a bizonyos borzongás, és a dal végén óriási tapsviharban tört ki a tömeg. A Philadelphia együttes nem áll meg! Töretlenül halad felfelé a magyar rock együttesek élmezõnyébe. Kívánom, hogy az új album még sikeresebb legyen, mint az elõzõ, és sokkal több turnéjuk legyen az idei évben, hogy minél több helyen minél több rajongó elmondhassa: „Én már láttam õket élõben!”.

dgina

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!