Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon
Philadelphia

Egy újabb friss csapatot köszönhetünk oldalainkon, akik jelenleg két népszerû zenekarral (Kalapács, Dirty Dance) járják az országot! Kérdéseimre a dobos, Czébely Csaba válaszolt extra gyorsan!

Mivel még igazából nem lehetett sehol sem olvasni a Philadelphia zenekarról, ezért kérlek, mutasd be a tagokat, mikor alakultatok stb...
Mindenek elõtt üdvözlöm a Rock Gyémántok olvasóit, sziasztok! A zenekar jelenlegi felállásban alig több mint 1-éves,elõtte csak amolyan próbálkozás jellegû õrõm zenélések folytak. A tagok: Lovas János(gitár), Dobosi István(ének),Tolmacsov György(basszusgitár),Leskó István(hegedû) és jómagam Czébely Csaba (dobok).
Dobos Pisti kivételével, tudomásom szerint senki sem zenélt máshol, nevesebb csapatban...cáfolj meg, ha nem így van.
Hát igen, ez azért nem egészen így van, elmagyarázom: elõször is Pisti megfordult ugyebár egy jó pár helyen (Scandal, Dirty, Vivaldi, Funny farm, stb),de ez a helyzet Lovas J. gitáros barátunkkal is (Vidám Park, Hetedik Nap, stb.) õ se ma kezdte. Na ami a zenekar többi tagjait illeti: hegedûsünk, a bõgõsünk, és én is Kárpátalján születtünk Ukrajnában, és 3 évvel ezelõttig ott is éltünk, tehát érthetõ hogy ismeretlennek tûnnek a nevek.
Készült egy 4 számos demótok. errõl mit érdemes tudni, hol vettétek fel, mikor? És került e valamikor is komolyabb terjesztésre?
A demót tavaly augusztusban vettük fel a Reaktor stúdióban (Petöfi Csarnok), Németh Gábor segédletével. Terjesztésre nem került de a 4-dal újrakevert változata lesz rajta a teljes albumon. Ez annyit jelent hogy nem játsszuk újra a dalokat.
Legutóbb mondtad, hogy nyertetek egy stúdió lehetõséget... errõl mesélj légyszíves!
Különösebbet nem tudok mondani. A szarvasi tehetségkutatón kaptunk egy különdíjat ami 20-óra stúdióidõt jelent a Denevér stúdióban.
Más tehetségkutatón is megfordultatok? Ha igen, milyen eredményekkel jöttetek el onnan?
Az elsö ilyen "verseny" tavaly a Denevéres dolog volt, ott a 7. helyen végeztünk és hazahoztunk egy Laney gitárcombót. Aztán jött a paksi, ott a 2.-ak lettünk és miénk lett a legjobb gitáros, dobos és vonósnak járó különdíj is.
Volt még ugye a békéscsabai de onnan csak fáradtan és másnaposan jöttünk haza (ha-ha).
Mit szólsz, milyen a mai hazai zenekar felhozatal? Kik azok a csapatok, akikre Te magad is kíváncsi vagy?
Érdekes kérdés. Elsõsorban a Nemesis-t említeném, nagyon király amit csinálnak, de itt van Például a Kalapács zenekar, a Depresszió és sorolhatnám, jó a felhozatal.
Kalapácsnak és a Dirty Dance-nek is elõzenekari vagytok! Hogy veszed le, mennyire vevõ a közönség a zenétekre?
Az igazsághoz hozzátartozik hogy csak a Dirty Dance-szel játszunk folyamatosan, Kalapácssal ritkábban,és ugye a Dirty közönsége és a miénk nem teljesen ugyanaz, de ennek ellenére a bulik nagyon jól sikerülnek és jók a visszhangok is.
Ezt muszáj megkérdeznem Tõled, bocsi: Mi a véleményed az interneten lévõ mp3-akról? Mennyire látod károsnak, illetve hasznosnak?
Semmi bajom az mp3-kal ha egy vagy két dal fel van téve ízelítõnek. De a teljes albumok letöltését ellenzem.
Mivel foglalkoztok a magánéletben?
Mindenkinek van rendes melója: Dobosi I. nyomdász, Lovas J. egy próbatermet üzemeltet, én egy autóalkatrész kereskedésben dolgozom, Leskó I. és Tolmacsov Gy. mindketten zenetanárok.
Mikorra várható Tõletek valami komolyabb, nagyobb hangvételû anyag?
Mindenképpen az idén. A tervek szerint májusban vesszük fel a teljes lemezt.
Nem régóta van honlapotok... ekkora jelentõséget tulajdonítotok az Internetnek? Egyáltalán, mi a véleményetek magáról a világhálóról? Mennyire tudjátok kihasználni?
Az Internet egy nagyszerû dolog. Megkönnyíti a kapcsolat tartást és segít a szervezésben, ezért is sürgettük a honlapunk elkészülését. (csak kurvára itt lehet ragadni a gép elõtt...)

Elérhetõség:
Dobosi István Budapest 1222 Hõs utca 22.
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Honlap: http://free.x3.hu/philadelphia/

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!