Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon
SUGAR FIX

A Sugar Fix zenekar (Linda Daemon énekesnõ, Nagy Marek gitáros, Mr. Brownstone bõgõs és Totó dobos) egy egészen friss formáció. Most Demeter Linda, azaz Linda Daemon (ex-Bloody Foxes) énekesnõ mutatja be csapatát.

Mikor alakult a zenekar?
1998 tavaszán, tehát nem is olyan régen. Totál véletlen az, ahogy összeismerkedtünk, és egy zenekarrá váltunk.
Hány fellépés van mögöttetek?
Most nyomtuk le a tizedik bulinkat Tatabányán. De egyébként mindannyian voltunk már más zenekarokban, csak tavaly tavasszal éppen "facérak" voltunk.
Hol próbáltok, és milyen gyakran?
Egyszer-kétszer próbálunk hetente. Az az igazság, hogy Totó lábatlani, Marek és Mr. Brownstone pestiek, én pedig Esztergomban lakom. Pesten, a Pacsirtamezõ utcában próbálunk, ahol van egy jó kis próbaterem. Rengeteg zenekar próbál ott.
Milyen zenéket hallgattok, mibõl merítitek az ötleteiteket?
Eléggé széleskörû a zenei ízlésünk. Sok különbözõ stílusú rockzenét szeretünk. Négyünk közt a Beatles-tõl kezdve a Guns'N'Roses-en, a Type 'O Negative-on, Marilyn Mansonon át egészen a Sepulturáig nagyon sok mindent szeretünk.
Milyen stílusba sorolnátok magatokat?
Ezt nehéz megmondani. Gondolom éppen azért, mert olyan sok zenét szeretünk. Valahogy a stílusok összekeverednek a dalainkban. Egyébként is azt hiszem, mindannyian szeretjük a változatosságot.
Ki írja a dalokat?
Egyelõre csak négy egyedi Sugar Fix dal van. De végül is valaki hoz valami ötletet, és a többiek a saját dolgaikat is beleteszik a számba. Tehát mind a négyen beleadjuk a sajátos dolgainkat, és együtt alkotjuk meg a kész dalt.
Mik a terveitek a jövõre nézve?
Annyi koncertet adni, amennyit csak lehet. Szeretnénk, ha mindenhol megismernék a zenénket. Nagyon szeretünk élõben játszani, és dumálni az emberekkel, megismerkedni új arcokkal.
Milyenek az eddigi tapasztalataitok?
Jók, úgy hiszem. Tetszik a többségnek az, amit csinálunk. A kritikák néha jobbak, mint amiket megérdemlünk, de ennek csak örülni lehet. És ha bárkit érdekel a Sugar Fix zenéje, küldjetek kazettát, és átveszünk néhány számot. És ha a közelben koncertezünk, gyertek el, és bulizzatok egy jót.

Cím: Demeter Linda
2500 Esztergom
Telegdy Csanád út 23/3.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!