Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

VÍRUS

Az egri Vírussal nemrég készítettem interjút (igaz, az csak honlapunkra került fel), de mivel nagyon ügyesek voltak a szolnoki Denevér tehetségkutatón, és megnyerték az általunk fölajánlott különdíjat (szereplés, szereplés, szereplés fanzinünkben), nekiálltam az új kérdések megkreálásának, majd pedig e-mailen keresztül lebonyolítottam az interjút, ugyanis a Vírussal élõ riportot készíteni lehetetlen. Hogy miért? Szerintem mire végeztek ezzel az irománnyal, Ti is rájöttök...
Nem olyan régóta létezik ez a felállás. Egyáltalán hogy találtatok egymásra?
a., igen b., nem Olyan izé ez a kérdés....mindig ezt kérdezitek... (Macsikám, ez nem kívánságmõsor! -Héda) felhívtuk Beát mert hallottunk róla, milyen állat módon.. izé...milyen jól énekel, õ meg jött. Igaz, hogy egy év múlva, de jött. Azóta sem bánjuk. A többiekkel a szokott módon, tengerparton, fügefák alatt, természetesen apaszült meztelenül...vagy az jobban hangzik, hogy számos tagcsere után a csapat felállása olyannyira stabillá vált, hogy egy rakás dinamittal sem lehetne szétrobbantani??....Na ugye, hogy nem.
Szerintem eddig még nem igazán sokan ismerik a zenekart. Annak, aki most olvas elõször rólatok hogy definiálnátok a zenéteket?
Megpróbálunk olyan fajtájú zenét játszani. Mivel sokfajta zenét (zöld, cirmos, lipicai ménes) hallgatunk, minden fajtájú hatásaink, érzõdjenek rajta. Hehe, jó kis mondat mi? Elsõ olvasásra én sem értettem meg, bár meg kell vallanom, másodikra, mi több harmadikra sem tudtam kikódolni. Nadehát együtt írtuk, mi mást várjon az ember...
Pár hónapja jött ki a demotok. Hol és mennyi idõ alatt vettétek fel? Milyen kritikákat kaptatok eddig? Még mit érdemes tudni róla? Macsi, van valami közöd a borítóhoz? (Macsi grafikus fiúka.-Héda)
Heves, Árpád út 2. Dzsemszeszsön stúdió. Sok idõ alatt tudtuk felvenni, mert kakilnom kellett és átugrottunk a szomszédos vendéglátó-ipari egységbe, és ott ragadtunk. (ezt Tomi írta) Hát, ez sem volt túl extrém dolog...vagy csak nem merjük leírni? (a; b; - b) Az volt a legdurvább, hogy majdnem mindenki a saját kis részét k...sokáig csinálta, ez a lány, a Bea meg odasétált, felénekelte egybe azt a számot, amit még nem is hallottunk. Dzzzzsssssssss... Következõ lépése: -Bea, nem tudnád egy oktávval magasabban? - Á, megpróbálhatom...csak kapcsoljátok ki a süketszobát. Aztán tátott szájjal néztük, ahogy ott üvölt odabent. Persze azt a részt is egy az egyben felnyomta. Hogy eddig milyen kritikákat kaptunk? Mindenhonnan kedvezõt. Kivéve persze Tomiéktól. Egyedül az õ anyukájának nem tetszett. Utolsó részkérdés: Annyi közöm van a borítóhoz, hogy én csináltam, bár a jelenlegi egy eléggé sietõs szükségmegoldás eredménye, viszont az új szerintem elég dögös lesz (óóóóóó, az arc), és aki megrendeli nem fog csalódni, abban biztos lehet! (Rendelni egyébként itt lehet: Macsinka Zsolt 3300 Eger, Egri út 33/c vagy 30/2782106 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ). Vegyétek, vigyétek!
Hogy állítjátok össze a nótákat?
Kezdés - verze - amikor a cin feleresztve van - refrén - szóló - közönségénekeltetés (ez az, ami a legjobban jellemzõ a zenekarra - Stephen King) - dobszóló - dob basszussal - refrén hét és félszer - lecsengés. (Bocs)
Gyakram koncerteztek? (Eredeti "version") A javított így hangzik: gyakran koncerteztek? (Héda)
Mivel a kérdés ez volt: Gyakram koncerteztek? (gyengébbek kedvéért felhívnám a figyelmet a "gyakran" szócska helytelenül odaillesztett utolsó betûjére) Nem, sokkal inkább gyakran. Egyébként szerencsések vagyunk, mert nem sok lehetõségünk lenne az alapján, amennyit ebbe a részébe fektetünk a dolognak, viszont egyre több helyre hívnak most már. Õsszel kb. 30 állomásos turnéra megyünk a Remorse és a Born 33-mal. Persze a Szigetrõl visszautasították a zenekart. A Kut Yabetyá r Ját!
Hogy veszi a közönség a zenéteket?
CD-n illetve koncerteken hallgatva. Elég hangulatos koncertjeink szoktak lenni. (Pozitív (+) hangulat)
A bulikon feldolgozásokat is lehet tõletek hallani? Ha igen, miket?
Nem játszunk feldolgozást, de amiket nem játszunk, azok a következõk: (szóval ezeket szeretnénk) Sting, Ákos, Skunk, A..., Primus és pár számot következõ Drum and Bass nótákat játszó zenekaroktól: Obituary, Venom, Zenon, Pohrafitty Zsennyegtukor, HerbaTrkopáf Nevrejihhaj ész más szlovák izék...
Van esetleg "testvérzenekarotok" vagy olyan együttes, akikkel különösen jó kapcsolat alakult ki?
Még nincs, de Remorse-kal jó viszonyba kerültünk, ami a turné végére meg fog romlani. ehe...ehe...
Ha jól tudom, Boresz dobol egy másik bandában. Van még valaki rajta kívül a Vírusban, aki egy másik formációban is zenél?
Boresz sok helyen zenélt, de már leszokott róla. Már csak Macsi játszik más zenekarban, ami neve: Kupak Tomi... stílus: ....
Többen dicsérték Bea hangját (jogosan). Jár énektanárhoz, vagy õ maga képzi a hangszálait? Egyáltalán tudatosan lett énekesnõ?
Bea sosem tanult... énekelni háháhá. Tudatosan lett énekesnõ. Eccer át akart menni az utcán ásítva, és nané, mi lett belõle...
Nyáron látható lesz a zenekar valamelyik fesztiválon?
Arlón és Abádszalókon és még Gitármánia Táborban is.
Mik a további terveitek?
Feloszlunk és csinálunk egy nagy búcsúkoncertet, ami megéri anyagilag.
GITÁRMÁNIA TÁBOR... Reakciót kérek!
A Gitármánia táboros tehetségkutató az, amire most edzünk. Azonkívül felhívnánk a figyelmet, hogy Andrásik Remo kolléga (remélem nem haragszik meg ettõl a sértõ szótól) megjelentetett egy nagyon igényes zenészújságot Instrument magazin címmel. Tényleg jó, elvileg hangszerboltokban lehet kapni már júniustól.
Héda, a zenekar tagjai azt reagálták, hogy rólad emlékeztek meg.................. Nem osztjuk meg az élményeinket, inkább tapasztalja meg a közönség a koncertjeink során, hogy szeretünk komolytalankodni is.....(én nem szeretek-Rudyard Kipling) ...azért én mégis leírnék egyet: stúdió mellet kocsma. Alaphelyzet. hajnali 3 óra, a hevesi ifjak javában ropják szesztõl kissé lelassult táncukat. Elég nevetséges volt, fõleg, hogy a diszkós CD játszója folyton megugrott...így a legegyszerûbb diszkószám is némi progresszív jelleget kapott..hehehe...nem nagyon bírták követni. Na, mindegy, szitu a következõ: Bea beszáguld, elkezd iszonyúan denszelni, az állatok csak nézik...ott a legjobban táncoló iszonyú nõstény is csak egy rakás töltöttkáposzta volt Beához képest (jó kis hasonlat, mi?) Utána a csúnya hevesi lányok meg is akarták verni...naeznemvoltolyanjó sztori, dehát kipróbálni jobb.

Héda

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!