Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

WHITE SKULL

Az olasz White Skull zenekar nem lehet ismeretlen a dallamos heavy metal rajongók elõtt. A lemezeken és a fotókon még egy énekesnõvel szerepelnek, de mint az interjú legelején kiderül, jelenleg már nem tagja a zenekarnak. Ezzel indítottam a mailes beszélgetést, melynél a zenekar egyik gitárosa Tony volt a partnerem.

Elsõként, ami meglepett engem, hogy az új fotókon nem látni az énekesnõtöket. Kilépett a zenekarból?
Igen, Frederika kiszállt a bandából, mert magánéleti problémái adódtak..Semmi zenével kapcsolatos.. Fredericával mi elég jó barátok vagyunk, s találkoztunk kb. egy hete. Jól érzi magát, de nem akar visszajönni hozzánk énekelni... Legalábbis mostanában nem. Most helyette találtunk egy férfi énekest, akinek nagyszerû hangja van, s befejeztük az új album felvételét. A zenekar kedvelõinek többségének tetszik. Az új lemez márciusban kerül a boltokba. Ne felejtsétek el!
Mióta mûködik ez a zenekar?
1990 óta. A banda történetét a honlapunkon meg lehet találni...
A 'This Publis Glory, Secret Agony' címû lemezt tavaly adtátok ki. Mennyit adtatok el belõle? Mi volt róla az általános vélemény?
Kb. húszezer darabot vittek el belõle. Remélem mindenkinek tetszett. Egyáltalán nem volt olyan aki azért jött volna oda hozzám, hogy elmondja, hogy nem valami jó ez az album vagy ilyesmi...
Tudnál nekünk pár szót mondani az új lemezen található dalok témájáról? Sajnálatos módon nem tudtam hozzájutni a szövegekhez.
Az egész történet a Római Birodalomról szól. Az album elsõ fele a Julius Caesar uralkodása alatti Rómát mutatja be, míg a második részben Egyiptom, Kleopátra, valamint Caesar és Kleopátra kapcsolatának története kerül elmondásra.
Nálatok Olaszországban milyen a metálzene helyzete? Milyen mûfajok a legközkedveltebbek?
Amit a legtöbben szeretnek, az az Iron Maiden, de a hazai metál is meglehetõsen jó. A legjelentõsebb olasz zenekar a Rhapsody. Nálunk arról szól egy 'átlagos metálos estéje', hogy összejövünk, megnézünk egy koncertet, aztán beülünk valahová és zenét hallgatunk, meg ilyesmik.
Számunkra persze ez picit más, mint zenekarnak. Vannak nagyobb fellépéseink, de kisebb klubbokban is gyakran játszunk, mert nem az a lényeg hogy hol vagyunk, hanem hogy zenélhessünk!
Mit hallottál Magyarországról? Esetleg Kecskemétrõl? Játszottatok már nálunk? Ha nem, akkor esetleg tervezitek -e?
Ismerem Magyarországot, tudom, hogy gyönyörû hely. Sosem jártam még ott, de remélem, hogy jövõre sort keríthetek rá, akár zenélés vagy csak látogatás céljából. Azt nem tudom hol van Kecskemét. Ha egy város, akkor megkeresem a térképen. Ha valami ennivaló, hát, akkor még sosem kóstoltam ha ha ha.
Zenéléssel keresed a kenyered?
Igen, van egy saját stúdióm, ahol nem a White Skullal szoktam dolgozni, hanem a BB-s Nickkel fiatal zenekarok lemezeit vesszük fel. Van egy metal feldolgozásokat játszó bandám is, és ha befejeztem a White Skull-lal a tevékenykedést, akkor náluk basszusgitározom majd.
Tartod a kapcsolatot a rajongókkal?
Természetesen igen, ez egy nagyon fontos dolog.
Ismersz magyar bandákat?
Sajnos nem.
Üzensz valamit a magyaroknak?
Remélem hamarosan Magyarországon is játszhatunk, addig is 'stay metal'!
Mit mondanál még el esetleg?
Hallgassátok meg a White Skull új albumát... Szeretlek mindnyájótokat!

WHITE SKULL CONTACT:
honlap: http://users.iol.it/white_skull

Rob
Fordította: Angel

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!