Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon
Dirty Dance

Tudja valaki, hogy készül a Dirty Juice? Az interjúból ez is kiderül, mind amellett, hogy megtudhatjuk, miért nehezebb koncertet szerveznie a Dirty Dance-nek, egy átlagos zenekarhoz képest! Kérdéseimre Angyal válaszolt!

Mi újság Veletek? Már lassan 2 éve jelent meg a Dirty Dance elsõ lemeze. Lassan idõszerû lenne a második. Hogy álltok vele?
Ha a hagyományokhoz tartanánk magunkat, akkor valóban meg kellett volna jelenie egy új lemeznek.(az évenkénti lemezmegjelenésre gondolok). Vannak új ötletek, de kidolgozva még egy sincs. Elkiabálni nem szeretném, de elképzelhetõ, hogy a jövõ év elsõ felében, ismét adunk az arcokba, egy kis Rock & Roll-t!
Koncertjeiteken legtöbbször sokan vannak, sikeresek is. Ennek arányában mennyi fogyott a debütáló albumból?
Ismervén a hazai lemezvásárlási szokásokat a Rock zene terén, csodára nem vártunk, de nem is panaszkodunk. Kb: 1200 és 1500 között tartunk. Pontos számot nem tudok, mert nem régen került az anyag más terjesztõhöz, ahol céltudatosan terjesztenek és nem akarnak egy lemezbõl sarokházat venni!
A honlapotok vendégkönyvét olvasgatnám, sokszor egész érdekes témával találom magam szemben! Az egyik például, hogy Juhász Attila helyére új dobost kerestek. Cáfold, vagy erõsítsd meg!
Ezt csak 1 barátunk dobta fel a honlapon, hogy a Kis Endy jön hozzánk dobolni, de hát ez képtelenség! Pedig nagyon jó dobos, csak az nálunk kevés!!!
Nincs olyan hét szinte, hogy ne essen szó szintén a vendégkönyvben, Csipa másik zenekaránál, a Hooligansról, és nem épen jó értelemben! Ami számomra megdöbbentõ, hogy ezt mindig a rajongók kezdik. Én kívülállóként csak azt látom, hogy a huligánok sokszor ott vannak a koncerteken, jót buliznak, volt, hogy vendéként is felléptek nálatok. A háttérben pedig szinte mintha direkt keresztbe akarnának tenni nektek. Mi igaz ebbõl?
Miután a koncert látogatók között van némi átfedés, tehát aki Hooligans-ra jár, azok között akad aki eljön Dirty Dance bulira is. Ezért aztán számukra nehéz elfogadni a tényt, hogy Endy-ék nem éppen örülnek a mi sikereinknek és ahol csak lehet, rászerveznek a koncertdátumainkra. Valóban, az elején mondhatni idilli volt a hangulat. Meghívtuk õket a színpadra, hogy érezzék a törõdést-)), majd õk vissza hívtak minket. Tényleg jó volt! Aztán rájöttek, hogy mi komolyan gondoljuk, a közönség is elfogadta és egyre többen jönnek a bulikra. Ez meg már nem tetszik nekik. Pedig van (volt) egy megállapodás közöttünk, ami a mi részünkrõl van csak betartva, és hidd el, hogy nem a mi részünkre jó!
Sokakat felháborított Kis Endy és Tóth Tibi reagálásra a Dirty Dance-et illetõen az egyik zenei tv csatorna mûsorában. Elavult rockzene, stb. Mit szólsz Te ehhez? Ennyire mérges a helyzet?
Láttam én is! Valahogy így utáltam meg a Fiesta nevû (valaha Rock zenészek) csírákat! Aki a Rock zenét elavultnak tartja, mert nem a Red Hot Chilli-tõl nyúlja le a nótákat és nem õket majmolja, az bekaphatja. Bár az egyik slágerük a nem épp fiatal zenekar nyúlása Gyere én várok rád, ezt már hallottam a Van Halen tõl! Aztán az AC/DC –re sem lehet azt mondani, hogy hagyja magát befolyásolni az új divat irányzatoktól. De még nem mérges a helyzet!! :-))) Sokat beszéltek a barátságról, hogy õk együtt jöttek fel és gyerek koruk óta barátok! Én a barátomat nem fikázom le nyilvános fórumon! De úgy látszik az én olvasatomban más jelent a Barátság!
Na hagyjuk ezt a témát! Mesélj inkább arról, hogy a legutóbbi Wigwamos koncertetek feltûnt: új logója van a zenekarnak. Ki tervezte, és miért volt erre szükség?
Leginkább az én fejembõl pattannak ki ilyen ötletek! Aztán éjt nappallá téve dolgozott rajta vagy öt ember, hogy kész legyen a Wigwam bulira. Ezzel csak azt kívántam tudatni, hogy még mindig komolyan gondoljuk, meg persze legyen valami változás is, de nem a zenei irányon!-)))
Azt, hogy Csipának mennyire nehéz összeegyeztetni a két zenekar koncertjét, azt már tudjuk. Mennyire nehéz ezt Weisz Kicsivel, aki szintén játszik még egy zenekarban, mégpedig a Kalapácsban!
A Kalapács zenekarnak köszönet jár! Nagyon jó a kapcsolat a két zenekar között, a Bivi többször volt a fellépõ vendégünk a koncertjeinken. A Beló pedig rendszeresen a mi pólónkba játszik. Sõt, már olyan is volt, hogy a Kalapács zenekarral elcseréltük a Wigwam fellépéseket, mert az Endy rászervezett a Dirty bulinkra.
Rajongókkal milyen a kapcsolat? Gondolom rengeteg fiatal lány van a koncerteken...
Rajongók nélkül nincs koncert, tehát nincs zenekar sem! Szerintem minden zenekar, a közönségnek köszönheti, hogy színpadra állhat. Õk a legfontosabbak! Ezért játszunk nekik! Szeretjük a lányokat! A zenekar ebben a kérdésben is konzervatív! :-))) Szeretjük a nõies nõket.
Mi a helyzet a motoros baleseteddel? Történt már valami elõrelépés?
Ó igen! Már az ügyészségen van az ügy. A cserbenhagyó ellen ejtették a cserbenhagyás vádját. Bár nem értem miért?! Majd az ügyvédek eldöntik a dolgot.
De ha eszembe jut a dolog most is betakarnám :-)))
S a végén, áruld már el a gyengébbek kedvéért, mibõl is áll össze a Dirty Juice!:))
:-))))) Nagy adag elszántság, elfogultság az alkohollal szemben,-)))
Komolyra fordítva:
-1/2 deci tequila
-1/2 deci Jim Beam (whisky)
- 1 doboz Red Bull
Ami jó benne: nem leszel tõle mocsok részeg :-)) Új távlatokat nyit elõtted! Nekem már sikerült 9 ilyen koktél után színpadra állni. Mit mondjak pazar volt! :-))) Tudom ajánlani bárkinek, csak úgy mint a zenénket!

www.dirtydance.net

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!