Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Streap10 interjú

Fõleg a Dirty Dance zenekar volt tagjai alkotják a Streap10 elnevezésû zenekart, akik június 18-án tartják bemutatkozó koncertjüket a Nagyvárad térnél található Ráday Kupolában. A csapat énekesével Juhász "Kicsi" Attilával beszélgettem, hogy mutassa be a zenekart, illetve meséljen magukról.

Kérlek mutasd be a Strip10 zenekart?

A tagok: Jung Norbert: gitár, Mikky Slade: gitár, Mészáros "Mészi" Jani: dob, Mezõfi Joci basszusgitár és én énekelek.

Úgy történt a megalakulásunk, hogy már tavaly szó volt arról, hogy Norbival - a volt Dirty gitárosával - és Jocival - ha esetleg úgy hozza a sors, alakul az életünk - csinálunk valami közös projektet és most, hogy hárman kiszálltunk a Dirtybõl, mindannyian úgy éreztünk, eljött az ideje annak, hogy együtt zenéljünk.

A basszusgitárosotokra hogyan találtatok?

Jocit már régóta ismerjük, járt koncertjeinkre is és jó barátság alakult ki közöttünk, így egyértelmû volt, hogy hívjuk.

 Honnan a zenekar neve?

Ez csak úgy egyszerûen jött. Mindenféleképpen valami erotikus zenekarnévre gondoltunk, aztán beugrott, hogy sztriptíz. De így ahogy mi írjuk, hogy strip és egy arab tízessel érdekesebbnek találtuk. A logónkat is így fogjuk elkészíteni, hogy a tízes egy karikában lesz benne, mint a korhatáros mûsoroknál.

Tehát a zenéteket 10 éven felülieknek szánjátok?

Valahogy úgy.

Saját dalokat játszotok, vagy feldolgozásokat is?

Természetesen vannak már saját dalaink is, mivel jó a csapat könnyen megy a nótaírás. Illetve játszunk néhány Dirty Dance dalt is, azok közül, amelyeket Jung Norbi írt még a második albumra és mindannyiunknak tetszenek.

Kiktõl játszotok feldolgozásokat?

A Whitesnake-tõl, a Mötley Crüe-tõl és a Mr. Big-tõl játszunk egy-egy nótát.

Mikor lesz a bemutatkozó koncertetek?

2008. június 18-án, szerdán lesz a Ráday Kupolában a bemutatkozás. Elõttünk a Tûzesvíz fog játszani. Ettõl a bemutatkozástól nagyon sokat várunk, mert így tudjuk majd igazán lemérni, hogy mekkora az érdeklõdés a csapat iránt.

Itt szeretném még elmondani, hogy Magyarország egyetlen Rock és Sport rádiójában - Pont Fm - vendégeskedünk majd 16-án délután.

Tervek?

Egyelõre koncertezni szeretnénk, hogy megismerjen bennünket a közönség.

Ki intézi a zenekar ügyeit?

Van két menedzserünk, aki besegít. Illetve, mivel mindannyian régóta zenélünk elég jó kapcsolataink alakultak ki zenei berkekben, így mindenki intéz valamit.

Interneten hol lehet benneteket megtalálni?

Mivel még egészen friss a zenekar, a honlapunk most készül, de hamarosan lesz az is. Egyelõre van egy blogom, amely mûködik és legnagyobb meglepetésemre és örömömre elég sokan felfedezték már, és írtak is rá. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki írt, mert igazán jól esik a törõdés.

A blog oldalam elérhetõsége: www.bloblo.hu/post/stri10kicsi/6636/Strip10-avagy-Nev-Dance

Köszönöm a beszélgetést és sikeres bulikat kívánok Nektek!

Én is köszönöm. Várunk mindenkit szeretettel bemutatkozó koncertünkre, és ha sokan leszünk a bulin, akkor nem kizárt, hogy talán lesz valami sztriptíz is, meglehet, hogy vetkõzni fogunk.

-Hajós Maja-


 


 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!