Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

C. A. F. B.

  Budapest leghíresebb independent zenekara, a CAFB mostanában rögzíti második albumát, MINDEN-HATÓ címmel. Még a stúdióba vonulás elõtt válaszolt kérdéseimre a banda örökmozgó frontembere, Szakácsi Gábor, azaz Greg.
Mennyire lesz más a Minden-ható, mint az elõzõ album, a Zanza volt?
A Zanzához képest az új lemezt eleve keményebbre szánjuk. Keményebb és zajosabb megszólalást szeretnénk, de ez a stúdión is múlni fog. Mondjuk az új dalok keményebbek és egy érettebb zenekart tükröznek, mint 1996-97-ben. Ettõl függetlenül lágy dalok is lesznek a lemezen (amolyan Therapy?-san… ha-ha-ha)
Lehet már tudni, hogy hol veszitek fel az anyagot? Egyáltalán, milyen szempontok szerint választjátok ki a megfelelõ stúdiót?
Az, hogy melyik stúdióban fogunk dolgozni, egyelõre még kérdéses. Sok dolognak meg kell felelniük, mert máképp szeretnénk dolgozni, mint a Zanza lemeznél. Kb. 3 stúdió között dõl majd el.
Mennyire fognak változni a szövegek. Pl. lesz-e külsõ szövegírõ? (Nem mintha bármi bajom lenne az általatok írt szövegekkel!)
Külsõ szövegíró itt kizárva! A szövegek súlyosabb dolgokat taglalnak majd, mint az elõzõ lemezen. Talán nem lesz annyira cinikus, mint volt anno a CAFB.
Ki adja ki a lemezt? No és persze mikor?
A kiadó kétséges, mert a Premier Art-tal a napokban felbontottuk a szerzõdésünket. Most tárgyalunk másokkal. Kb. májusra szánjuk, de megeshet, hogy csak szeptemberre kerül a boltok polcaira.
Netán új klipre is számíthatunk?
Új klip készül még a Zanzához is, de lesz a következõ albumhoz is.
Mennyire lesz elõrelépés az új album? Áttörõ lehet?
Az új anyag már most nekünk egy nagy elõrelépés. Az, hogy a közönség ezt miként fogadja…..???
Még valami?
Él az Internet címünk: www.cafb.net, és írhattok ide is: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Cím: CYBERBOX/C.A.F.B
2001 Szentendre, Pf. 231.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!