Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

 

Rudán Joe (Pokolgép, P. Mobil, Mobilmánia, Dinamit, Griff, Morris, Atilla Fiai Társulat, Szelíd Metálosok Orchestra, Kalapács és az Akusztika, Coda, stb.) a magyar rock egyik legnagyobb torka, aki számtalan zenekara mellett olyan népszerű folk- és rockoperákban is énekelt, mint az „Atilla - Isten kardja” , az „István, a király” , a „Jézus születése”  vagy a “Csaba királyfi”.

A legendás hang monstre jubileumi bulijának felvétele sztárparádéval. Dalok a P. Mobil, a Pokolgép és a Mobilmánia együttesek egykori-, az Atilla Fiai Társulat, a Coda és a Dinamit jelenlegi énekesének életművéből. A felvételek a budapesti Club 202-ben készültek, 2014. március 8-án, a legendás hang sztárparádét felvonultató, 5 órás jubileumi monstre koncertjén.

A kiadványon elhangzanak addigi, 30 éves profi énekesi karrierjének (1983-2013) népszerű és emblematikus dalai a Rudán Akusztik, a Dinamit, a Kalapács-Rudán és az Akusztika és a Coda zenekarok előadásában, valamint The Animals-, Bad Company-, Deep Purple-, Kansas-, Led Zeppelin-, Whitesnake szerzemények és egyéb klasszikusok is, Rudán Joe és zenészbarátai (Pokolgép, P. Mobil, Bikini, stb.) tolmácsolásában.

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!