Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Aurórától idéznék. "Csőrepedés van ömlik a szar"
Sajnos manapság töménytelen mennyiségű huszadrangú zenekar és kiadó működik együtt és próbálnak egy rakás szemetet megetetni a nagyérdemű közönséggel. Ritka az olyan minőségű zeneanyag, ami bármiféle ismertetőt megérdemel. Keresem mindig azokat a cuccokat amelyek érdemesek arra, hogy időt szánjak rá. A nagy kutakodás egyik eredménye a francia The Lumberjack Feedback zenekar. Simon Herbaut & Arnaud Silvert : Gitár / Sebastien Tarridec : Bass / Nicolas Tarridec & Virgile Chaize :
Dobok.
A 2016-ban kiadott Blackened visions című debüt album 6 dalt tartalmaz, amelynek játékideje kb. 3/4 óra. Az album a Kaotoxin kiadó gondozzásában született.
Az Instrumental/doom /sludge muzsikát produkáló banda 2008-ban alakult.
Miben rejlik a különlegessége ennek a zenének? Mitől más mint a nagy tömegek? Abban hogy a dobsoundot két dobos alakítja. Olyan rafinált ritmusokat és ütemeket tudnak így létrehozni amelyeket két kéz és két láb alkalmazásával nemigen sikerülhet. Mivel instrumentális albumról beszélünk felvetődik a költői kérdés hogy mi is a mondanivaló. A zene meghagyja azt a lehetőséget, hogy magunk képzeljünk történeteket a harmóniák mögé. Ezen az albumon abszolút nem hiányzik a szöveg. A zene az ami beszél.
Magát az albumot részleteiben nem kívánom elemezni mert felesleges. Aki szereti a sötét hangulatú, tökéletes hangzású, igényes és búskomor zenét, vagy csak egy különleges élményre vágyik, annak kötelező megpróbálkozni vele. Ami alapfeltétel az egy jó fejhallgató, mert minden egyes végighallgatás ezernyi apró meglepetéssel szolgál.
Természetesen nem tetszhet mindenkinek, mivel a stílus meghatározásból  adódóan elég szűk réteg haraphat rá. Viszont aki nyitott egy kicsit is az újra az ki ne hagyja.

- Attila -


 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!