Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Egy modern metal anyag a szomszédból. Az osztrák kvintettnek ez a második EP-je, és bár az elsőt nem ismerem, itt egy egyelőre még éretlen csapatot hallhatok.
A nem túl infogazdag borítót böngészve már az első dalnál kitűnik, hogy a csapat vokalistájának, Andy-nek valószínűleg Phil Anselmo lehet a példaképe. A címadó dalban szinte egy-az-egyben leveszi Phil stílusát, bár a második, The Answer című szerzeményben azt is bemutatja, hogy állat jó dallamokat is képes kicsiholni magából. Azt nem állítanám, hogy a muzsika is Pantera, mert ahhoz azért nem is kicsit lazább, ráadásul megengednek maguknak olyan "könnyed" témákat is, mint ami az Urgent Feeling-ben hallható, ami meg inkább egy Nickelback dalra hasonlít az elején, aztán a közepétől már egy magyar alti-underground csapat is lehetne... :-) A Barfly vezérfonala egy jóízű mocskos rock'n'roll riff kicsit Cult-osan, aztán a T.S.O.A.L.L.L című dal már egy ugrálós nu bandát juttat eszembe, csakúgy, mint a következő Cawcos című dal. A záró dal egy akusztikus téma, de ez egy emlékdal a csapat egyik barátjának.
Szóval meglehetősen vegyes a kép, van egy olyan érzésem, hogy a fiúk még maguk sem igazán tudják, mit is akarnak. Van kurázsi a csapatban, és ha rábukkanak, a nekik megfelelő útra, akkor egy egész jó kis formáció is kijöhet belőle. Ha kíváncsi vagy rájuk, akkor a heavymetal.hu fesztiválon megnézheted őket.

http://www.cay-os.com

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!