Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A Cadaveres de Tortugas "Versus" címmel elkészítette pályafutása eddigi legjobb lemezét. Óriásit fejlődött a négyes az elmúlt 2 évben, főleg Persót emelném ki,aki elképesztő dallamokat énekel mind a 10 számban.Persze a töbieket is dicséret illeti , mert zeneileg is profin kidolgozott az anyag.


A számok közül szándékosan nem emelek ki egyet sem, javaslom Körmiéknek, hogy a koncerteken elejétől a végéig játszák le a lemezt.Az összes dal zseniális, kőkemény riffek és ütemek, szenzációs dallamok és zenei megoldások jellemzik őket.
Ahogy a barátom jól megfogalmazta, "Hát Balázs, ez már kinti szint!"
A borító is gyönyörű, Havancsák Gyula munkája, tökéletesen illeszkedik a zene és a szövegek hangulatához.. (a magyar sszövegfordításokat is mellékelték a cd-hez)
Képzeletbeli naplómba most beírok egy hatalmas csillagos ötöst a CDT-nek.Nagyon megszerettem a "Versust", ahogy az Ektomorfnak, a CDT-nek is kívánom, hogy sikerekben gazdag 2005-ös évük legyen. Mert megérdemlik!

 

www.cdtmusic.hu

Kispál Balázs

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!