Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Itt az új Action lemez, ami akár régi is lehetne... szerencsére! Úgy tûnik, vége a keménykedõs HC korszaknak, és Szaszáék ahhoz kanyarodtak vissza, ami nekik igazándiból jól állt. Bizony, bizony, a jó öreg kis dögös rakkendroll, amivel anno berobbantak a hazai rock élvonalába. Lehet azon vitatkozni, hogy az Összeomlás lemez, és a gyökeres stílusváltás óta eltelt idõszak mennyire vált a csapat kárára, vagy hasznára, mindenesetre ez a lemez igazán jó!

A legutóbbi Sex Action címû eposz, és az azt követő turné már valamit sejtetni engedett abból, hogy megint előkerülnek a régi dolgok, és ezen az albumon be is igazolódott.
Elsõsorban a zene az, ami igazán megdobogtatja a régi Sex Action rajongók szívét, ám aki régebben a kissé szabad szájú szövegek miatt csípte a bandát, annak a zöld-fehér lemezen meg kell szoknia, hogy Szasza egy kicsit visszavett a tempóból. Itt is vannak azért kiszólások, mint pl. a Tina című dalban, ami még szövegileg is az extrém módon való csajozás témáját boncolgatja, de amúgy szolídabb a kép a megszokotnál. (Mellesleg a Tina az egyik leghúzósabb tétel.) Az elsõ klip a Csók, Mocsokra készült, ez is egy helyre kis darab, a Fehér címû tételben pedig Tátrai Tibusz is felbukkan egy kis gitározásra.
A lemezt a Simon Tibi emlékének állított Fradi-induló zárja, szerencsére a refrénbõl kimaradt az inkriminált, a negyedik kerületieket sértő rigmus, de ha kíváncsi vagy az eredeti szövegre, akkor bármelyik Action koncerten, esetleg FTC meccsen meghallhatod...
S ha már koncert: azt hiszem, egy intenzív klub-turné-országjárással és ezzel a lemezzel az Action visszakapaszkodhat oda, ahol '93 táján megérdemelten volt!
Állé-állé-állé-állé-óóó...

 

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!