Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Relapse Record/Records Expressz

Egy meglehetõsen unalmas intróval, vagyis hát egy monoton szöveggel indít a Pig Destroyer 22 számos cd-je. Amilyen unalmas, és felesleges a kezdés, olyan nagy zúzás következik. Ezek a disznók tudják mitõl döglik a légy. Hárman vannak: Brian Harvey: dobok, Jr. Hayes: ének, Scott Hull: gitár, és ehhez képest nagyon intenzíven zúznak. Ez az a zene, amire egy magát rockzenét szeretõ embernek mondó valaki, nem marad egy helyben, - hanem otthagyja a sörét az asztalnál, vagy jobb esetben gyorsan lehúzza, és rohan elõre a színpadhoz. Nehéz írnom errõl az albumról, mert folyamatosan jár a kezem, lábam, fejem...haha!
A hangzással sincs igazából semmi probléma. Kiemelném Brian dobos munkáját, akinek dobolása igen figyelemre méltó, változatossá teszi a zenét. Példa erre a Junkyard God dal kezdése.
Aki egy picit is szereti a zúzos, néhol extrém jellegû vad zenét, amelyrõl néha a vadabb Pantera, és Sepultura jut eszembe, az ne habozzon! Rohanjon a boltba, és szerezze meg ezt a lemezt! Nem fog csalódni! Bár a borító nekem nem jött be, de szerencsére nem ez a lényeg.

Rob

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!