Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Relapse Record/Records Expressz

Egy meglehetõsen unalmas intróval, vagyis hát egy monoton szöveggel indít a Pig Destroyer 22 számos cd-je. Amilyen unalmas, és felesleges a kezdés, olyan nagy zúzás következik. Ezek a disznók tudják mitõl döglik a légy. Hárman vannak: Brian Harvey: dobok, Jr. Hayes: ének, Scott Hull: gitár, és ehhez képest nagyon intenzíven zúznak. Ez az a zene, amire egy magát rockzenét szeretõ embernek mondó valaki, nem marad egy helyben, - hanem otthagyja a sörét az asztalnál, vagy jobb esetben gyorsan lehúzza, és rohan elõre a színpadhoz. Nehéz írnom errõl az albumról, mert folyamatosan jár a kezem, lábam, fejem...haha!
A hangzással sincs igazából semmi probléma. Kiemelném Brian dobos munkáját, akinek dobolása igen figyelemre méltó, változatossá teszi a zenét. Példa erre a Junkyard God dal kezdése.
Aki egy picit is szereti a zúzos, néhol extrém jellegû vad zenét, amelyrõl néha a vadabb Pantera, és Sepultura jut eszembe, az ne habozzon! Rohanjon a boltba, és szerezze meg ezt a lemezt! Nem fog csalódni! Bár a borító nekem nem jött be, de szerencsére nem ez a lényeg.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!