Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A kecskeméti Ravendusk 1998 nyarán alakult, és ez a bemutatkozó cucc tõlük. Dallamos, atmoszférikus black metalt hallhatunk a négy nótát, plusz intrót és outrót tartalmazó CD-n. A hattagú zenekar a szolnoki Denevérbe vonult be két napra, hogy rögzítse ezt az anyagot. Ehhez képest meglepõen jól szól a demo, ami - sajnos - nagyon ritka a hazai black mezõnyben… Szerencse, hogy sikerült egy jó hangzást kreálni, mert enélkül mit sem érne az egész. Kiemelendõ, hogy a szintiszõnyeg aránya is éppen jó lett (ezzel korábban, az élõ fellépéseken voltak kisebb-nagyobb gondok), és a fájdalmasan károgó ének sem nyom el semmi mást... Angol nyelven szólnak a dalok, a szövegek pedig a pogányság témakörében íródtak. Egy újabb reménység tûnt fel a hazai black mezõnyben, remélem, még sokat hallunk felõlük.
Cím: Barta Enrico 6000 Kecskemét, Széchenyi krt. 45.
Tel: 20/3313-168

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!