Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Earache / Record Express

Mindenkit legázoló death metal a mûfaj reménységeitõl - áll a promo CD borítóján. Ezzel a megállapítással nem lehet vitatkozni, legalábbis ami a leigázást illeti.
Intenzív örjöngés 33 percen keresztül, egy mondatban így lehetne összegezni a csapat e lemezen mutatott teljesítményét. Itt nincs megalkuvás, lágy dallamokat ne is keressen senki, nyers, erõs, durva lett ez a lemez.
Erik Rutan, a vadul hörgõ gitáros Jared Anderson (ex- Morbid angel) bõgõssel és Derek "One Take" Roddy dobossal együtt (akinek szerintem minimum öt lába van, bár ez a fotón nem látszik, de a lemezen így hallatszik...) a King Of All Kings lemezen pontosan azt alkotta meg, amirõl egy death metal albumnak szólnia kell: hihetetlen precizitással párosult gyorsaság, néha már kaotikus dalok, mindez valami hihetetlen töménységben. Zenéjükben a Morbid Angel, a Nile és a Ripping Corpse legszebb pillanatainak kvintesszeciáját nyújtják. Kívácsi lennék egy-egy élõ buli után ilyen energiakisugárzás és intenzív zene után mennyi marad a srácokból...
Egy death metal albumnál számomra mindig sarokpont a megszólalás minõsége, hiszen a kása hangzás másodpercek alatt tönkrevág egy albumot. Nos, szerencsére esetünkben ennek veszélye nem fenyeget, minden ott van, ahol lennie kell.
Death metal fanatikusoknak kötelezõ!

http://www.hateeternal.com

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!