Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Earache / Record Express

Mindenkit legázoló death metal a mûfaj reménységeitõl - áll a promo CD borítóján. Ezzel a megállapítással nem lehet vitatkozni, legalábbis ami a leigázást illeti.
Intenzív örjöngés 33 percen keresztül, egy mondatban így lehetne összegezni a csapat e lemezen mutatott teljesítményét. Itt nincs megalkuvás, lágy dallamokat ne is keressen senki, nyers, erõs, durva lett ez a lemez.
Erik Rutan, a vadul hörgõ gitáros Jared Anderson (ex- Morbid angel) bõgõssel és Derek "One Take" Roddy dobossal együtt (akinek szerintem minimum öt lába van, bár ez a fotón nem látszik, de a lemezen így hallatszik...) a King Of All Kings lemezen pontosan azt alkotta meg, amirõl egy death metal albumnak szólnia kell: hihetetlen precizitással párosult gyorsaság, néha már kaotikus dalok, mindez valami hihetetlen töménységben. Zenéjükben a Morbid Angel, a Nile és a Ripping Corpse legszebb pillanatainak kvintesszeciáját nyújtják. Kívácsi lennék egy-egy élõ buli után ilyen energiakisugárzás és intenzív zene után mennyi marad a srácokból...
Egy death metal albumnál számomra mindig sarokpont a megszólalás minõsége, hiszen a kása hangzás másodpercek alatt tönkrevág egy albumot. Nos, szerencsére esetünkben ennek veszélye nem fenyeget, minden ott van, ahol lennie kell.
Death metal fanatikusoknak kötelezõ!

http://www.hateeternal.com

Ákos

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!