Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Demo2001

 

A füzesabonyi zenekar, kb a nyár elejéig OOPS! néven üzemelt, de aztán berobbant a köztudatba egy "csirkecsapat" akik miatt nevet kellett változtatniuk. Minõ balszerencse!
Lehet, hogy furcsa, de számomra elsõre a szintén nõi énekessel rendelkezõ (azóta tudtommal megboldogult) Rés együttes jutott eszembe. Ha nem is 100%-osan, de maga a stílus, csak itt magasabb hangja van Szabó Juditnak. Magasabb, és gyerekesebb, de aranyos. Viszont a prozódiára, a helyes hangsúlyozásra érdemes lenne jobban odafigyelni, mert fõleg elsõ hallásra, nagyon bántó tud lenni. (pl. romantííka, töviskoszúúúúúja), pontosabban sokszor a szavak utolsó részeire helyezõdik a hangsúly…
Amúgy punkos, alternatívos jellegû zenét játszanak a fiuk: Laurencsik "Lau" István: basszus, ének, Szabó "JanChee" János Z. : gitár, Vincze "Dinó" László: dob.
A felvétel 2001 januárjában, Hevesen a Jam Session stúdióban készült, egész jó hangzással. Az elektromos dob hangzása, így demó szinten, nem is annyira bántó, élvezhetõ még ettõl a 4 számos anyag, mely idõben 18.11 percet tesz ki.
Koncerteken játszanak még Ramones, Balaton, Eurythmics, The Bates és sziámi feldolgozásokat.
Egész jó dalokat ír a zenekar, koncerteken tutti hangulat lehet. Zenészekkel nincs semmi gond, rendesen hozzák a témákat.
Nagyon kíváncsi vagyok a zenekar további felvételeire, és remélem valamikor még élõben is el tudom csípni õket. Sokat dob rajtuk a hölgyemény elõadás módja. Ehhez már csak az kell, hogy élõben õ is el tudja adni magát a koncerteken, Ezt azért írom, mert sajnos rossz tapasztalataim vannak a nõ énekesekkel. Szeretnék már egy kivételt látni!
Tessék a telefonhoz nyúlni, és hívni a Laut, kezetta ügyben:
20/456-02-77
vagy levelt írni:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!