Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Az Orsi Balázs (ének), Kovács "Kacsa" Zsolt (gitár), Keszthelyi "Szike" Attila (gitár), Hajdu "Colos" Miklós (basszusgitár), Kiss Krisztián (dob) felállású Replugged 2001-ben alakult. A csapat alapkoncepciója az volt, hogy az extrém metal muzsikát vegyítsék némi dallamos énekkel. 2002-ben adták ki elsõ anyagukat, az Euthanasia pedig a második hangzóanyag a csapattól.
Annak ellenére, hogy a fiúk az utóbbi idõben jó pár tehetségkutatón is megmutatták magukat - nem is eredménytelenül, elég csak a Wigwam által rendezett fesztivál elsõ díjára gondolni - nekem eddig sajnos nem sok szerencsém volt hozzájuk. Sajnos, mondom, mert ez a hatszámos cucc igen meggyõzõ!
Rögtön a címadó dal egy málházós riffel indít, melyre Balázs erõteljes éneke érkezik, a refrén táján aztán egy pici lassítás, némi dallam, majd jön egy újabb riff. Jó kezdés! A folytatás sem rosszabb, a Resurrection nyitótémája olyan fejleszakító, hogy csak na, a középrésznél felbukkanó téma pedig egyszerûen csak "A hónap riffje" megtisztelõ címet kapta... :-) A Disappointed is egy középtempós alapra építkezik, az ének pedig, amellett, hogy kellõen erõs, pontos és dallamos is. Dazed a következõ dal címe, amelybõl talán a középrészen felbukkanó lágy részt emelném ki. Aztán megint egy brutál headbang téma - ez már a The Lost Fragment, a már szokásosnak mondható remek énektémákkal. A záró Over A War egy pörgõs kis témával indul, bár néhány tempóváltás is színesíti ezt a remek kis szerzeményt.
Igen intenzív és súlyos anyagot tett le az asztalra a csapat amely méltó arra, hogy mindenki felkapja rájuk a fejét! Keresd õket!

Orsi Balázs
2400 Dunaújváros,
Bocskai István u. 4. III/4.
Mobil/SMS: 70/310-1017
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.replugged.hu

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!