Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Végre egy zenekar, akik láttán/hallatán tele lesz a gatyám!!! Igen, kb. ez volt az elsõ gondolatom a budapesti Tech-No-Logic zenekar koncertje részeseként nem is olyan régen. Aztán jött a kötelezõ cimborálás, cd csere, stb. No, és akkor itt jön be a képbe a címszereplõ 5 számos korong. Már az elsõ nótával a hallgató tudtára hozzák: itt TECHnikás zenével van dolgunk! NO kompromisszum, agyas tempó-, témaváltásokkal. Tehát LOGICus a következtetés: remek muzsikával van dolgunk! A zenét a Mudvayne, Slipknot zenekarok világa környékén kell elképzelni. De nem ám csak úgy! Egyéni módon, persze. Hihetetlenül egységes a zenei alap! Mindenki maximálisan ura hangszerének. A dobos (Garcia Ricardo Dávid) elsõ hallásra egy zseni. A tesó (Garcia José Szabolcs) pengeti szigorúan a gityót, úgy, ahogy kell egy ilyen típusú zenében. Vörös Gyula pedig mindegyik számban hozza a kellõen tökös basszusjátékot, hogy teljes legyen a kép. Az énekes, Fajd Balázs kíméletlenül köpködi az angol nyelvû szövegeket, de úgy, mintha világ életében ezt a nyelvet beszélte volna. Remek. Sokszor Dez Fafarát (DevilDriver, Coal Chamber) érzem visszakacsintani a stílusában, de ezt abszolút jó értelembe véve. A lemez legerõsebb tétele számomra a második, címadó dal, ez már a koncerten is magával ragadó volt. Sajnos a szövegek nem lettek mellékelve a borítóhoz, úgyhogy azokról nem tudok értekezni. Mindenesetre rendkívül biztatónak érzem ezt a demót, és ha egy király stúdióban fel tudnak venni majd egy lemezt, kétség kívül a legnagyobbak között lesz a zenekar helye! A felvétel kapcsán még mindenképpen meg kell jegyezni, hogy az egész a zenekar mûve, a Tech-No_Logic házi stúdiójában készült, ami számomra különösen pozitív ( lásd Billog:) ), fõleg a végeredményt hallva, nincs okunk panaszra. Teljesen rendben van az anyag. Jó tudni, hogy vannak ilyen bandák az országban! Tehát igényes zenekedvelõk www.technologic.hu -ra fel, mivel teljes egészében letölthetõ az anyag. Azért készüljetek fel, a srácok odafigyeltek matekórán!

www.technologic.hu

Csabi

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!