Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Music For Nations/Record Express

 

Fura egy formációval állunk szemben, ugyanis a bandát három lány és egy fiú alkotja. Mondjuk ami azt illeti, nyilván nõi dobost sokkal nehezebb találni, mint férfit. Ebbõl ki is lehetett találni, hogy az egyetlen fiú a dobszerkó mögött foglal helyet. A zenekarnak elég nagy szerencséje lehetett, már abból a szempontból, hogy sikerült jó szponzorokat, és kiadót találniuk, elég profi kis promót készíthettek így, ami a hangzást, megjelenést illeti. Gondolok itt arra, hogy ha számítógépen hallgatja valaki, akkor egy elég konkrét interaktív felülettel indul a lemez, ahol meg lehet tekinteni a klipjüket /bár nekem nem sikerült valamiért/, valamint képeket a bandáról.
Ami a zenét illeti, amolyan fiatalos, lendületes, amerikai stílusú rockzene, bár picit azért keményebb annál, zúzós, másrészrõl szállós riffekkel, passzolós basszustémákkal. Azért ami a mélyet illeti, nagyon kevés zenérõl lehet elmondani azt, hogy a basszusgitárnak igazi szólama van, amit hallani lehet, és dallamként értékelni. Inkább csak a többi hangszer "alá" teszik, követi a dobot, csak azért hogy "legyen". Itt is ez a helyzet. Az ének szerintem néhol kicsit erõlködõsre sikerült, egyébként ha normálisan használja a hangját, egészen kellemes hangja van a lánynak, bár korántsem elég képzett. Van még mit fejlõdni minden téren, de ötleteik azért vannak, és ezeket sikerült eléggé magával ragadó, életvidám nótákba önteni. Kíváncsian várom az albumukat!

Angel

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!