Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon


Release Records/Record Expressz

 

Vannak zenék, albumok, amikrõl nagyon nehéz írni. Nehéz, mert képtelenség szavakba önteni, amit a cd-n például jelen esetben is hallok. Ez a belga úriember 1989 ontja magából az albumokat - eddig kb 20 albumot sikerült találnom a neten! -. és igazán türelmesnek, vagy éppen elszántnak kell lennie ahhoz, hogy valaki, végig tudjon hallgatni egy ilyen típusú anyagot!
Mert ugye itt nincsenek konkrét, slágeres, fülbemászó dallamok, magával ragadó ritmusok. Viszont van nyugalmat, elmélyülést, a valóságtól való elszakadást segítõ hangok, dallam foszlányok. Igazi, atmoszférikus, vagy földön kívüli hangulatot áraszt. Valljuk be, hogy igen csak ránk férnek az ilyen típusú elmélyülések, kirándulások.
Igazából ennek az anyaghoz sincs sok köze a rockhoz, de attól még lehet jó! Sõt! Bátran kockáztasson meg mindenki egy bõ 70 percet, és zárja magára az ajtót! Nem hinném, hogy utána azzal kelne fel, hogy de kár volt! Nekem bejött!
Amit Vidna Obmana úr mûvel, az több, mint csodálatos!

www.vidnaobmana.org

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!