Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Elõször is: külön köszönet a zenekarnak, amiért rögtön az anyag elkészülte után személyesen hozták el. Ilyenre sem volt még példa! Ez az igazi hozzáállás!!!
12 nótát rögzítettek egy kecskeméti házi stúdióban, melybõl 10 került fel a bemutatkozó anyagra. Nehezen tudom behatárolni a dalokat, ugyanis nõi énekessel (Bíró Anna) dolgoznak a srácok (Tercsi Topa bõgõs, Szabó Zolika gitáros, Marsa Norbi dobos), akusztikus és torzított gitárok váltják egymást. A szomorkás szövegek nagyívû dallamokkal vannak megtámogatva. Jól megírt nóták sorakoznak egymás után. Elõször a Tûzmadár címû kompozíciót említeném, amely az egyik csúcspontja a felvételnek (rég hallott jó énekdallammal). Vagy ott van még a Szenved-éj lehangoló komorsága, ami miatt például a kecskeméti Gong Rádió nem is volt hajlandó leadni ezt a dalt (felháborító!). Érdekes ellenpont a kazettát záró Varázsige, mely egy tipikus gyors rakkendroll.
Maga a hangzás hagy némi kívánnivalót maga után, de ezzel a zenészek is tisztában vannak. Mindezek ellenére élvezhetõen, tisztán szól. CD-n és kazettán egyaránt megrendelhetõ (színes borítóval, szövegkönyvvel) az alábbi címen:
Szabó Zoltán
6000 Kecskemét, Mária krt. 24.
Tel.: 76/478-948

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!