Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Azt hiszem, errõl az anyagról nem kell túl sokat írni. Kalapács József énekest elvileg minden, magát rockrajongónak valló embernek ismernie kell(ene). A lemez gyakorlatilag a nulladik Pokolgép anyagnak felel meg, azaz a korai nóták szerepelnek az anyagon, mint pl. a Gyilkológép, Sebességláz, Állj fel, Sátán. Az aranytorkú énekest az Ossian ritmusszekciója kíséri, és a szövegíró Paksi Endre is vendégeskedik egy dalban. Kissé csalódott vagyok a lemez hangzását illetõen. Sajnos megõrizték a nyolcvanas évek elejének hangzását, és nem vagyok biztos abban, hogy ezzel a sounddal a mai rajongókat is meg lehetne fogni. Ezek a jó kis nóták szerintem megérdemeltek volna egy izmos megszólalást! Nosztalgiázni mindenesete tökéletes!
(Kiadja a Hammer Records)

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!