Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

2002

Egy halál profi promó csomaggal lepett meg bennünket az esztergomi Le Panic legénysége! Színes fotók, zenekari ismertetõ, két külön cd: egyiken maga az anyag, másikon pedig képek, mp3-ak, videók, koncert és még sorolhatnám! Ezek után egy szavam sem lehet!
Azok után meg, amikor meghallgattam a felvételeket, kuss a nevem!
Az 1996-ban alakult zenekar stílusa a saját meghatározásuk szerint (most figyelj!): metál-etno-punk-színház. Ezt így elképzelni, hogy milyen is lehet, nagyon nehéz, de ha meghallgatnád a lemezt, egybõl megértenéd! Nem is nagyon lehet másképp meghatározni!
A felvétel 2002-ben készült Töfinél a Denevér stúdióban! Ebbõl kifolyólag a hangzással sincs probléma!
A 10 dalból 8 saját. A másik kettõ feldolgozás pedig nem is akárkiktõl: Ricky Martin: La Vida Loca, és a Del Shannon: Runaway. Sikerült élvezhetõké tenni a nótákat, igazi fémes hangzással!
A saját dalokon érzõdik, hogy szívvel és lélekkel zenélnek, nem csupán egy saját magának játszó zenekar. Lejön belõlük a valódi zenélni akarás, és hogy nem csupán 3 napja zenélnek! Remekül tudják keverni a népies motívumokat a rock zenével. Példa erre a Színes Isten dal!
A cd-n lévõ koncertfelvétel alapján, mely videó formátumban fenn, nagyon lejön a koncertek szuper hangulata. Sajnálom, hogy még nem sikerült találkoznom a zenekarral! Habár, az egyik Denevér tehetségkutatón láttam õket, de hát az nem koncert volt!
A lemez végén van még egy-két mix, régebbi dal, ami nincs feltüntetve!
Rossz véleményt nem hallottam a zenekarról, és én sem fogok ettõl a jó szokástól megtörni! Mert nem lehet! A lemezanyag megjelenés elõtt áll, és nagyon kíváncsi vagyok, ki fog rá harapni, melyik kiadó! Szerintem nem járnak velük rosszul!
Ha nem hiszel, hallgass bele az mp3-akba, aztán vedd fel a kapcsolatot a zenekarral!

Elérhetõség:
Honlap: www.lepanic.tk
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rob

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!