Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Április elején jelent meg a szombathelyi K.O. Music gondozásában az Ektomorf új lemeze.
Ami rögtön szembetûnik az elsõ anyaghoz képest, az az igen gyenge borító. Még nem jöttem rá, hogy mit ábrázol, mit fejez ki, bár lehet, hogy bennem van a hiba. Sajnos, a dalszövegek is kimaradtak, pedig néhány helyen jól jönnének.
Ezek a problémák azonban rögtön eltörpültek, amint megszólalt a nyitó tétel. Scheer Viktorról tudni lehet, hogy érti a dolgát, kitûnõ hangzást kreált a mezõkovácsházi négyesnek. Kellõen brutálisan, nyersen szólal meg mind a 12 szám. A zenészek tudása is fejlõdött, érett az elmúlt másfél év alatt. A lemezen szereplõ összes dal erõs, a Nem engedem, az Érvágás, a Menekülés, és a záró Egyedül az, amit talán kiemelnék.
A szövegek szíven találtak, Farkas Zotya érzéseivel, gondolataival maximálisan együttérzek. Félelmetesen jól meg lettek írva, tökéletesen illenek ehhez az extrém, könyörtelen zenéhez és világhoz.
Aki szeretne egy õszinte, tehetséges, fiatal metal zenekart hallani, az bátran vegye meg a kicsit borsos ár ellenére is az Ektomorf anyagát.

Kispál Balázs

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!