Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Elõször Nagy Feró Garázs címû mûsorában hallottam a Moby Dicket, a Keresztes vitéz címû dalukat. Õszintén be kell vallanom, akkor rögtön nem fogott meg a zene, de mikor egy késöbbi adásban lement az Ugass kutya címû dal is, már tudtam, hogy ez az én zeném!
Dvoøák Új világ szimfóniájával indul a lemez, majd robban minden és dönget a Moby Dick. És csak folyik az intenzív thrash orgia. Nem is csoda, hogy a Moby Dick rögtön az elsõ lemezével egybõl a metal színtér élvonalába került, hiszen ezen a lemezen is olyan máig alapmûnek számító dalok szerepelnek, mint a legendás címadó dal, a sodró lendületû Bûz van, a szintén tempós Átnevelés, vagy a fejszaggató döngölésre késztetõ Többet nem tehetek.
Gyakorlatilag az összes dalt ki lehetne emelni (az elõbb csak a személyes kedvenceimet említettem), mert mindegyik kiváló.
A Mentes - Schmield - Göbl - Rozsonits négyes teljesen új színt hozott a hazai rockvilágba, és hatásuk mind a mai napig érezhetõ. Ez a lemez pedig mindmáig etalon!

www.moby-dick.hu

Ákos

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!