Belépés
Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Az biztos, hogy rég hallottam ennyire összeszedett, kidolgozott magyar death/thrash anyagot, mint amilyennel a Killing Art rukkolt ki. Ha pontoznom kellene, tízbõl tizenegy pontot kapnának. Azt hiszem, bátran nevezhetem õket az In Flames által fémjelzett skandináv metal egyik legjobb hazai képviselõinek. A Confused waves EP legalábbis errõl tanuskodik.
Négy remek nótát rögzítettek a fiúk (Loderer László - ének, Racs Krisztián - gitár, Kovács Péter - gitár, Bokros Péter - billentyû Szénási Gergely - basszus, Racs Attila - dob). Négy olyan nótát, merlyekrõl igen nehéz külön-külön írni, mert mindegyik önálló karakterrel rendelkezik. És mindezt úgy, hogy nem megy a CD egységének rovására. Tényleg csak pár szóban: a nyitó Passing Dreams-ben szinte mindaz megvan, ami a Killing Art sajátja. Nekem leginkább a szólók és azok klasszikus metalt idézõ hangulata tetszik. A The Block Of Ice tekerõsen indul, majd a középrésznél kissé lassítanak, mi több, a szóló alatt jó kis trappolás veszi kezdetét. A nóta felett lebegõ billentyú-felhõ pedig remekül el van találva, csak fokozza a dal hangulatát. Igen kellemes akusztikus bevezetõvel indul a 138 Days, majd ismét egy klasszikus heavy metal riff veszi át a fõszerepet. A rövidke szinti szóló külön színfolt a dalban. Az At One Time tempós bevezetõje után egy igazi fejlóbálós téma adja a fõ motívumot. Ebben a dalban leginkább a gitárszóló dallamvezetése tetszik, halvány magyar népzenei hatásai teljesen egyedivé teszik.
Egy biztos: ha a srácok komolyan gondolják (és miért ne gondolnák komolyan), akkor ezzel az anyaggal megnyílhat az út elõttük, akár a nemzetközi színtéren is.

http://killingart.hu/

Ákos

 
Hírek
Twister

Friss dal, klippel...

Bővebben...
 
Apey & The Pea

Betiltani nem tudták a kecskeméti koncertet, de nem lesz póló és lemez árusítás

Bővebben...
 
Cadaveres

Ma 3 órakor került bemutatásra a Cadaveres legfrisebb klipje a metal.hu webzinen.

Bővebben...
 
Echonald

KLIPPREMIER! VÁLTOZUNK - új dal a zenekartól

Bővebben...
 
Pennhurst

Diliházból az Arénába!

Bővebben...
 
Facebook
Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!