Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Ha rövid lennék, csak annyit írnék a balassagyarmati banda CD-jérõl, hogy K I R Á L Y!!!
Ennél azért természetesen egy kicsit hosszabb leszek…
Szép emlékeim fûzõdnek a csapathoz, hiszen kb. három évvel ezelõtt az õ kazijukkal debütáltam, mint demókritikus. Akkoriban amolyan Sepu-s zenét nyomattak, ez mára alaposan megváltozott. Megijedni nem kell, a keménységbõl mit sem vettek vissza a srácok, mindössze a brazil kapcsolat múlt el.
Ez az a zene, amitõl azonnal hanyatt vágom magam a gyönyörûségtõl! Brutálisan kemény riffek, dinamikus ének, komplex nótaszerkezetek, ráadásul a dalok nem nélkülözik a harmóniákat sem. És a nóták azonnal hatnak, egyb?l az ember arcába másznak! SÚLYOS!!! Na, ezt adja össze valaki!
Az angol nyelvû nótákat a losonci (Lucenec - Slovakia) Power Sound Stúdióban vették fel, és igazán nem lehet panasz a hangzásra. Pontosan úgy szól, ahogy az ilyen MUZSIKÁNAK (igen így, csupa nagybetûvel és pirossal!) szólnia kell.
Az anyaggal kiadót keresnek a fiúk, így sajnos a egyenlõre még a vásárlással várni kell, de remélem, ami késik, nem múlik, és sikerül megoldani a rendes terjesztést is. Ennek az anyagnak nem szabad eltûnnie!!!
Cím: No Future, 2661 Balassagyarmat, Pf. 19.

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!