Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

(Nephilim Records)

A Korog rendkívüli jó hozzáállását a Rock Gyémántokhoz az is bizonyítja, hogy nem is egy anyagot küldtek nekem, hanem egyszerre kézhez kaptam az albumot és a nemrég megjelent CD-t, amin a remixelt "makkos" nóták mellett megtalálható a Corpus Kriszti EP is! (Természetesen maszterizált formában.)Szóval nagyon hálás vagyok, hogy mind a két (vagyis inkább három) mestermûvet megkaptam! Olyan szinten kicsit tartottam a Corpus Krisztitõl, hogy az album megismerése után (mivel annak estem neki elõször), nem lesz olyan élvezet hallgatni. Szerencsére nem így történt, teljesen bejönnek a régi számok is! Most is csak azt tudom hangsúlyozni, hogy iszonyú beteg itt minden a borítótól (már a cím se semmi!) elkezdve, Simon Gábor szövegein át, az agyas témákig! Az Elsietõ ég alatt-on kívül, aminek a klipjét jó párszor láttam már, mindegyik dal új volt számomra. Hát, a legbrutálisabb nóta mindenképpen a Halott lány, de azért a többi is kegyetlenül tarol! A remixek pedig úgy jók, ahogy vannak! Mondjuk már eleve pozitívan álltam a dologhoz azok után, hogy hallottam a Cadaveres de Tortugas Diablo maxiján a 2Die4 remixváltozatát, amit két korog tag követett el. Ráadásul a Baltabolt teljesen újdonság volt számomra. Egyébként valamilyen szinten üdítõ hatásúak is ezek az új változatok, mert oldják a brutalitást. Legalábbis én így tapasztalom. Mondjuk ez elég érdekes dolog, hiszen az általános remixekhez képest ezek iszonyú brutálisak. (Nem tudok jobb szót a zenekar dalaira...) Annyit még mindenképpen fontosnak tartok leírni, hogy csakúgy, mint az elmúlt egy-két év nagy durranásai, az Álmodj makkal album és a Próbáld újra! is a HSB "szentélyében" jött létre Hidasi Barnabás és Regenye Zoltán közremûködésével, úgyhogy nem is csoda, hogy így szól mind a két anyag! Azt már mindenképpen tudom, hogy jövõbeli terveim között mindenképpen szerepel egy-két-három-négy... Korog koncert, mert élõben még ennél is gyilkosabb a csapat!
További infót továbbra is a banda honlapján találhattok:
www.extra.hu/korog

Héda

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!