Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A Crash Diet egy budapesti zenekar, amely még 2002 tájékán kezdett formálódni; ezt a demót pedig 2005 elején rögzítették, és május 6-án jelent meg. A crasherek koncertjeiken AC/DC, KISS, Mötley Crüe, Slash’s Snakepit számokkal is meg szokták örvendeztetni az embereket, ez alapján könnyen lehet sejteni, hogy saját dalaik is bulizós, dirty rock’n’roll stílben fogantak. A demó hat szerzeményt tartalmaz, három magyar és három angol nyelvût. Szövegileg a fiúk a partizáshoz és a nõi nemhez való hozzáállásukat járják körbe, határozottan pozitív kicsengéssel.:) Szerintem a magyar nyelvû számok jobban sikerültek, ezek közül is a Téged Nézve lett a legjobban eltalálva, ami kifejezetten karakteres riffel indul, az énekdallam is húz, a gitárszóló pedig nagyon oda lett rakva. Nincsenek nagy megfejtések a zenében, de ez a mûfaj nem is errõl szól. Inkább a dögösségrõl, a rock’n’rollról, és az ebben az anyagban van bõven! Az énekes Needle és a gitáros Wank írják a zenét és a szövegeket, úgyhogy õk ketten a banda legmeghatározóbb tagjai. Needle jól használja adottságait; és ami külön erõssége a Crash Dietnek, az Wank gitározása- riffjei és szólói is figyelemreméltóak, emellett háttérvokáljával is sokat színesít az anyagon. A zenekar nemrég basszusgitáros és dobos poszton átalakult; nagyon remélem, hogy minél hamarabb láthatjuk/hallhatjuk õket az új felállással!

www.crashdiet.hu

Etus

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!