Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Elvetemült gonoszság, ez az All Shall Perish! Zeneileg leginkább a szintén gyilkos The black dahlia murder-hez tudnám hasonlítani a Bay Area death metal harcosait. Pincemélyről támadó hörgések károgással keverve, kíméletlen reszelések, illetve bólogatós, belassult súlytások ugyanúgy megtalálhatóak eme 8 számos lemezen.

Ez utóbbi stílusjegy nagyban erősíti az anyag befogadhatóságát. A hangzás kifejezetten erős lett. A dob, azon belül is a lábdob az, ami nagyon nagyot szól, de hát Matt Kuykendall játéka is olyan, hogy nem lehet elmenni mellette szó nélkül! A két gitár és a basszus egy rendkívül erőteljes elegyet alkotva, vastagon dörren meg. A lemezt indító Deconstruction-ban lényegében megismerjük az ASP teljes fegyverarzenálját, nagy meglepetéseket nem tartogat a későbbiekben az album, de ez nem különösebben baj, a végéig élvezetes marad a büntetés. Egyedül az utolsó előtti Never ending war lóg ki a sorból a maga epikus 6 percével, illetve a totál belassult borulásával. A szám közepén hallható lábdobos kiállás pedig igazán emlékezetesre sikeredett. Igazából nincs mit cifrázni, egy kőkemény abálás az egész Hate.Malice.Revenge. Már a kanyarban az új lemez, ami új énekessel készült. A végeredménybe pedig bele lehet hallgatni a www.nuclearblastusa.com oldalon. Érdemes!

 

www.allshallperish.com

Csabi

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!