Keresés
BuliajánlóMegosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

Fantasztikus anyagot rakott le a Szörp az asztalra Fresh Off the Wire címmel! Persze ez nem szokatlan olyan profi muzsikusoktól, mint amilyenekbõl áll a zenekar, de véleményem szerint akkor is szép eredmény saját erõbõl, szerzõi kiadásban (!) megjelentetni egy 100 %-os anyagot!! Ez a kilenc ember hihetetlenül jól kezeli hangszerét… és milyen nótáik vannak!!! Azt hiszem Váci Esztert sem kell bemutatnom, hiszen a Jazz+Az-ban mindenki hallhatta jellegzetes hangját. A felvételek 2000-ben a Soundmaster Stúdióban készültek, és mit mondjak, gyönyörûen szól minden! A címadó szám egy rendkívül fülbe mászó szintirésszel kezdõdik, és innen már nincs megállás, az ember legszívesebben felpattanna a székrõl (ha meg nem teszi), és már táncolna is, miközben hagyná, hogy sodorja magával a ZENE! A Best Days is egy gyorsabb dal, tele fúvós részekkel, slap témákkal, egy irtójó billentyû szólóval, az utána következõ Change már nem olyan pörgõs, de ugyanolyan izgalmas! A Blindfold On His Heart a leglassabb szám, mégis lüktet… elsõsorban a basszusgitárnak és az éneknek köszönhetõen. A borítón, amin egy extraméretû katicabogár látható ( a korongon lévõ kisebb méretû társairól nem is beszélve), 4 számot tûntettek fel, de készültek egy meglepetéssel, hiszen mintegy bonuszként meghallgathatjuk a Change remix változatát. Mielõtt még valaki megijedne ettõl a rettenetes szótól J, kötelességemnek érzem, hogy kihangsúlyozzam, hogy egy nagyon kellemes verziót sikerült összehozniuk, ami könnyem megtetszhet azoknak is, akik kézzel-lábbal kapálóznak a hagyományos remixek ellen. Csak egy dolgot tudok ajánlani: hallgassátok meg… "Let the music take you" (Best Days) !
A CD sajnos boltokban nem kapható, de a következõ címeken lehet érdeklõdni:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Héda

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!