Keresés
Buliajánló



Megosztom a Facebookon Megosztom az Iwiwen Megosztom a Tumblren Megosztom a Google Readeren Megosztom a Google Buzzon

A zenekar 2003 évelején alakult, a Sable zenekar alapítótagjaiból. Aki valamennyire is ismeri a Sable muzsikáját, az nagyjából sejtheti, hogy itt nem holmi divatos diszkós szarakodásra számíthat. A Killing Art két nótája bizony keményen belemászik az ember arcába! A csapat amolyan skandináv hatású thrash-ben utazik, a brutális éneket néha megtörik némi epikus dallammal, emelett az ikergitárok is felbukkannak, néhol pedig billentyûszõnyeg teszi teltebbé a dalokat (A billentyût az Ideas zenekarból Bokros Péter követte el). A két számos cuccot a csapat (Kovács Péter - gitár, Szénási Gergely - bass , Loderer László - ének, Racs Krisztián - gitár és Racs Attila - dob) teljes egészében a próbateremben rögzítette, a Cross Bones-os Nagy Károly irányításával. A keverés a saját munka, se elõ - se útó munka stúdíóban nem történt! Ennek ellenére meglepõen jó hangzást sikerült kihozni a két számos cuccból. Azt nem mondom, hogy rögtön leesett a plafon, de becsületesen kivehetõ minden, és a körülményekhez képest teljesen rendben van.
A csapat ez év végére tervez egy nagyobb lélegzetvételû anyagot, addig is szeretnének minnél többet játszani, ezúton is várják tehát koncertszervezõk jelentkezését!

Kontakt: Racs Krisztián
2890, Tata Keszthelyi út 12/5
Tel.: 06-30 3456748
(34) 480-781
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. '; document.write( '' ); document.write( addy_text73221 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
http://killingart.freeweb.hu

Ákos

 
Hírek
Phoenix Rt

Kicsivel több mint egy évvel a MI KELL TÖBB?! c. lemezük megjelenése után a zenekar egy vadonatúj dallal jelentkezik, mely már az előfutára az ősz elejére tervezett új anyagunknak.

Bővebben...
 
Road

Csuja Imrével forgatott a Road, most a turnécuccait sorsolja ki a zenekar

Bővebben...
 
Vale of Tears

VALE OF TEARS - ÚJ FELÁLLÁS

Bővebben...
 
Pokolgép

Kalapács József szerint az első és utolsó az Arénában

Bővebben...
 
Dreamgrave

Megjelent a Dreamgrave "Monuments" c. albuma két exkluzív élő bónusz dallal

Bővebben...
 
Facebook


Archívum
Metal TOP100
Oldalunk tagja a

listának!
Klikkelj az ikonra, hogy lásd a lista állását!